2777
2789

وقتی میبینم پسری یا خواستگاری شغلش عالیه خوشحال میشم وروش بهتر حساب باز میکنم

پول عشقه،نفسه،ایندست

با اینکه خودم معلمم حسرت شوهر پولدارا ودوستایی که شوهر پولدار کردنو میخورم 

پول از همه چی  بعد سلامتی برام مهمتره 

این حرفای اینستا دروغ وچرت محضه که پول یه زن مستقلو هیجان زده نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:) این معیار شماعه گلم نه همه .

دلیل نمیشه بگید که حرفای اینستاگرامی چرته که میگن پول مرد زن مستقلو خوشحال نمیکنه و ... .

خیلی خانومای مستقل هستن که با وجود احساس قدرتشون حس نیاز کمتری از لحاظ به پارتنرشون دارن .

شما زن مستقلی نیستی چون معلمی آنچنان درآمدی نداره اگه مثلا دندان پزشک بود داستان فرق داشت

همین ک خانم درامد داشته باشه میشه مستقل بودن!!  

همین ک برای خرید ی جفت کفش دستش جلوی کسی دراز نباشه کافیع

به نظر من ، درآمد مرد باید چند برابر زن باشه که بشه بهش تکیه کرد 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
دقیقانکته اینجاست

شما تو خودت چه معیاری میبینی که یه مرد پولدار انتخابت کنه 

بالاخره کسی که پول دار قدرت انتخاب بالاتری هم داره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

اینایی که فاز چرند مستقلی برداشتن درک نمیکنم اینا چرندیاتیه که مردا گفتن اینا هم دارن اسکی میرن خودشونو با زنهای مستقل خارج مقایسه میکنن نمیدونن زنهای اونور اگه به شوهرشون خیانت کنن کسی دارشون نمیزنه نمیدونن برای ازدواج نیاز نیست منت بابارو بکشن تا رضایت بده ،هم از قانون تو سری میخورن هم از مردها سه برابر توسری میخورن

2810