2777
2789
عنوان

"متولدین دی و بهمن 91"

| مشاهده متن کامل بحث + 870301 بازدید | 60346 پست
سلام من مامان بهمن ۹۱ هستم من رو به گروه جدیدتون دعوت کنید

سلام عزیزم خوبی؟؟؟منویادته؟یهوترکیدم😁

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانه عزیزم

من یادمه عزیزم،مامانای بهمن ۹۱،عسل،هنگامه،برفی یادته بچش زود دنیااومد؟؟؟؟؟منم مامان آنیتا

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

نه متاسفانه اصلا یادم نمیاد..عروس کوچولو را یادمه یه خانم بود اسم دخترش را گذاشت ستیا و یه خانم بود یه دختر داشت و بچه دومش شد پسر که گذاشت ایلیا..نقطه را یادمه..یکی از مالزی همراهمون بود..یکی از ایتالیا...تعداد زیاد بود متاسفانه همه را یادم نیست...

Lilypie First Birthday tickers
2805
نه متاسفانه اصلا یادم نمیاد..عروس کوچولو را یادمه یه خانم بود اسم دخترش را گذاشت ستیا و یه خانم بود ...

آره یادمه منم،بیتا رومیگی فکرکنم،پرستو مامان رونیا....هم جزو فعالابود،نقطه روهم یادمه عزیزم،پسر بودبچش،من جزو مامان اولیابودم که زودترزایمان کردم،اومدم گفتم آنیتادنیااومد،عسل ایناهنگ کردن یهویی گفتم،استرس اون روزا خیلی شیرین بود،یادمه که برای زایمان میخواستی بری شهرتون،دلدردای روزای اول نی نیت روهم یادمه،تهرانم یه سری قرارگذاشتیم بابچه ها رفتیم پارک بانوان،حالامهم نیست منویادته یانه،مهم روزای خوبیه که خاطره شد،هرجاهستی شادباشی عزیزم

آره عزیزم...واقعا روزای خاص و تکرار نشدنی بود..آره ..کاش بقیه هم یه سر بیان 

من خیلیاشونو اینستادارم،الان کلاس اولن،عکسای مشقاشونم میزارن حتی میبینم ذوق میکنم،خودم دومی هم اوردم یه دخترطلای دیگه،سرم حسابی گرمه

2810