2777
2789
عنوان

فرشته های نازه اسفند1391

| مشاهده متن کامل بحث + 56562 بازدید | 3242 پست
salam be hameye dostaye khastegi napazire khodam. khobin?che mikonid ba bikhabiya?ba doeidana o naresidana? man ke zendegim shode golpesar.na vaghti vase esterahat daram na hata fekr be khodam. kholase abolfazle man 2 roz dige 8 mahesh tamome shokre khoda. mishine .2 ta dandon dare.to roroak ro seramik koli zogh dare o rah mire.ama hanoz 4 dast o pa khabari nist.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

maman sara jonam be ghazahaei ke midi ye negah bendaz!bebin to in chand roz chize jadidi behesh nadadi? pesare manam injoriye doktoram bordam goft chizi nist. gahan tabieiye. behem goft age bishtar az 2 roz kar nakard shekamesh. ya ba dard hamrahe barash.biyar pisham. albate man chon to sopesh havij o sibzamini mirikhtam goft kedo sabz ya halvaei va kare ham berizam ke molayen bashe barash. alanam bazi vaghta 1 roz kamel kar nemikone.ya bazi vaghta ye roz shole fardash sefte. vala doktoresh be man goft ke tabieiye.
rasti maman sara rajebe gerye shabesh man pesaram chand shab injori bod ba jigh az khab har 2 sa2t bidar mishod o shir mikhord onam koli. .manam shab behesh ghaza midadam ke sir bashe o kamtar bidar beshe. ama vaghti didam injori ba chand nafar mashverat kardam nazare baziya in bod ke sham o dir midam bache sangine va aziyat mishe. vase hamin sham o hatman 2 sa@t ghable khab behesh mida. ye kam araghe naena khonegi ham midam. shokre khoda az on vaght khob shode va be revale tabieissh ke hamon 2 bar shir khordane ta sobh bargashte.
سلام لاله جون ...

ممنون از این همه وقتی که گذاشتی و راهنماییم کردی ... خیلی برام مفید بود چون دقیقا دو تا مشکل اساسی من همیناس ... منم تو سوپ ملورین سیب زمینی و هویج میریزم ولی با روغن زیتون بهش میدم . اینبار حتما کدو میریزم ببینم چطور میشه ... در مورد شام هم من قبلا آخرین وعده رو تا عصری بهش میدادم ... اما چند روزیه که یه کوچولو قبل از خوابش بهش میدم . پس از این به بعد دو ساعت قبل خواب بهش شام میدم ... و اینکه تا حالا بهش عرق نعنا ندادم . جطوری عرق نعنای خونگی درست کنم و چقد بهش بدم ؟

بازم ازت ممنونم ... امیدوارم که نینی های هممون و گل پسر شما همیشه سلامت باشه عزیزم ...
CafeMom Tickers
مامان سارا جون
قبلا پسرمنم هر دو تا سه ساعت بیدار میشد وتاشش صبح که دیگه هر یک تا یک ساعت و نیم بیدار میشد//ولی چند شبه از همون اولش که میخوابه هر یکساعت و گاها نیم ساعت بیدار میشه//خیلی خسته ام و عصبی شدم ولی دلیلشو نمیدونم شایدم بقوا لاله جون نباید کمتر از دو ساعت قبل از خواب چیزی بهش بدیم/فردا امتحان میکنم ببینم چطور میشه//بازم ممنونم از تمام دوستای گلم

پسرمنم امروز هشت ماه و دوروزشه//سینه خیز خوب میره//ولی چهاردست و پا فقط حالتشو میگیره ولی نمیتونه جلو بره//بنا به توصیه دکترش روروک نگرفتم واسش//ولی هر چیزی را که میبینه مثل مبل،پایه صندلی سعی میکنه بگیره و بلند شه/

راستی تو سوپ یا غذای روزانه بچه هاتون حتما کمی کره اضافه کنید/پسر منم از سه ماهگی تقریبا تا شش ماهگی شکمش فقط با مصرف گلیسرین طبی کار میکرد دقیقا از زمانی که غذای کمکی شروع کردم شده روزی یکبار//نگران نباش/ولی کره را امتحان کن//هر چند همون موقع هم دکترش گفت هیچ مشکلی نداره حتی گفت پسر خودم تا یکسالگی همینجور بوده

یک نکته دیگه اینکه حتما سبزیجاتی که واسه بچه ها درست میکنید فقط بخارپز کنید//من تمام سبزیجات اعم از سیب زمینی،کدو،هویج،نخود سبز،لوبیا سبز،کرفس،جعفری و گشنیز را فقط بخار پز میکنم یعنی فقط گوشت و مرغ و برنجشو میپزم/اینجوری تمام ویتامینهاش محفوظ میمونه

راجع به قطره هم من میم میدم روزی 35 قطره //خودش شامل قطره آهن و مولتی ویتامین هست/بعدش سریع بهش آب میدم ..
بدبیاری مال وقتیه که... بد بی یاری ...!!!
سلام زه همه ی مامانای مهربونی
که تا بچه ها تب میکنن میشن پرستار بخش مراقبت های ویژه و با جون و دل وقت میذارن

فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904
برعکس نی نی های شما سوگند من تا 5 ماهگی خوابش از بد هم بدتر بود
ولی از 5 ماهگی به بعد خیلی بهتر شده خداروشکر
ولی روزا یعنی از 12 ظهر تا 12 شب شاید یکی دوتا چرت نیم ساعته بزنه.کم پیش میاد که یکی دوساعته بخوابه.ولی خب من به همین که شبا بخوابه راضی ام

درمورد

سفتی پی پیشون هم من امتحان کردم که هروقت تو غذاش کره نمیریزم به سختی شکمش کار میکنه و مدفوعش سفته.هربار که کره ریختم خیلی معمولی شده

درمورد دفعات دفع هم هرچه بزرگتر بشن تعدادش کمتر میشه.جای نگر آنی نداره
فدای خنده ی نازت که دنیا رو بهم میده http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014041220065855904