2777
2789
عنوان

* پدر *

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 38 پست
تو مجردیام خیلی باهاش لج بودم چون خوب منو می خواست . خیلی باهاش دعوام میشد خیلی بهش بی احترامی میکردم فقط خدا کنه از گناهام بگذره خیلی پشیمونم البته الان رابطه ام باهاش خیلی خوبه اما دوست دارم بخاطر اون روزا منو ببخشه خیلی بهش بد کردم خیلی
خدایا بابت نیکای نازم ازت ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم ، که با هر بار تراشیده شدن، کوچک و کوچک تر میشود… ولی پدر ... یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد … بیایید قدردان باشیم ...
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
من 1ساله بودم پدرم فوت کرد نمیدونم پدر یعنی چی ولی الان که ازدواج کردم و 2تا بچه دارم میفهمم مادرم با 5تا بچه ودست تنها چقد عذاب کشیده خدا عمر با عزت و طدلانی بهش بده
عید امسال بهترین عید زندگیم بود خداکنه کل روزای سال همین جوری باشه
پدر منم در کمال ناباوری خیلی خیلی ناگهانی ما رو ترک کرد و امسال چهارمین سایه که روز پدر بغض گلوی منو میگیره خدا سایه همه پدر ها رو بالای سر خونواده هاشون نگه داره که واقعا پدر سرپناه و پشیبان بچه هاست
چی بگم والا