2777
2789
عنوان

* پدر *

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 38 پست
تو مجردیام خیلی باهاش لج بودم چون خوب منو می خواست . خیلی باهاش دعوام میشد خیلی بهش بی احترامی میکردم فقط خدا کنه از گناهام بگذره خیلی پشیمونم البته الان رابطه ام باهاش خیلی خوبه اما دوست دارم بخاطر اون روزا منو ببخشه خیلی بهش بد کردم خیلی
خدایا بابت نیکای نازم ازت ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه مادر را به مداد تشبیه میکردم ، که با هر بار تراشیده شدن، کوچک و کوچک تر میشود… ولی پدر ... یک خودکار شکیل و زیباست که در ظاهر ابهتش را همیشه حفظ میکند خم به ابرو نمیاورد و خیلی سخت تر از این حرفهاست فقط هیچ کس نمیبیند و نمیداند که چقدر دیگر میتواند بنویسد … بیایید قدردان باشیم ...
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
من 1ساله بودم پدرم فوت کرد نمیدونم پدر یعنی چی ولی الان که ازدواج کردم و 2تا بچه دارم میفهمم مادرم با 5تا بچه ودست تنها چقد عذاب کشیده خدا عمر با عزت و طدلانی بهش بده
عید امسال بهترین عید زندگیم بود خداکنه کل روزای سال همین جوری باشه
پدر منم در کمال ناباوری خیلی خیلی ناگهانی ما رو ترک کرد و امسال چهارمین سایه که روز پدر بغض گلوی منو میگیره خدا سایه همه پدر ها رو بالای سر خونواده هاشون نگه داره که واقعا پدر سرپناه و پشیبان بچه هاست
چی بگم والا