2777
2789
عنوان

نگذاشتن بچه پیش مادر شوهر خوب یا بد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
من بچه رو پيش هيچ احدي نميزارم چه برسه ب اون فولاد زره

من برای اثاث کشی مامانم گفت بیارشون اینجا،نبردم،خوون و دوتا بچه و شوهرم، ولی نبردم جایی

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

تو که نمیخوای حرف به گوش کسی بدی وکار خودتو میکنی تایپیک زدنت چی بود بچت رو خودت باید بزرگ کنی نباید هم بزاری پیش کسی .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا بدون در نظر گرفتن اين داستانا و اختلافا ، كلا اصلا بچتون رو پيش كسي نذار 

فقط و فقط خودت و همسرت يا مهد هاي خيلي معتبر و استاندارد ميتوني بذاري 

هر چقدرم بگيم مادر بزرگ و پدربزرگ و خاله و عمو مهربونن و بچه رو دوست دارن ، ولي اتفاق فقط يكبار ميوفته ... پس بهتره هميشه پيشگيري كنين... هزاران هزار خطر و موضوع ممكنه پيش بياد . بدبين نميگم باش ولي شما نميدوني چه كسايي ميان خونشون ، چقدر با دقت و تميز و حواس جمع هستن . درسته هر خطري توي مهد هم وجود داره ولي باز خيالتون راحت تره كه توي مهد هاي خوب ، ميتونين با دوربين ببينين داخل مهد رو و در قبال فرزندتون مسئوليت دارن و پرستار هاي دي كر ها مدرك كودك ياري دارن 

من برای اثاث کشی مامانم گفت بیارشون اینجا،نبردم،خوون و دوتا بچه و شوهرم، ولی نبردم جایی

من فقط يبار اونم ميخواستم برم بازار چند هفته پيش خيلي هوا گرم بود ديگه بخاطر اينكه مريض نشه ٢ ساعت گذاشتم پيش مامانم

اصلا نميتونم دوري بچمو تحمل كنم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖

ولی استارتر میگن که بچه تا دوسالگی نه لوس بارمیاد(چون نیازشدیدعاطفی داره)ونه تحت تاثیرتربیت قرارمیگیره البته اینم هس ک میگید شمارواذیت کردن..ولی اگه من بودمو اذیتمم نمبکردن میزاشتم تادوسالگیش گاهی نگهش دارن بعداوننمیدادم بهشون😆😆😆

خدایاشکرت
تو که نمیخوای حرف به گوش کسی بدی وکار خودتو میکنی تایپیک زدنت چی بود بچت رو خودت باید بزرگ کنی نباید ...

حالا من کاری ب گذاشتن بچش پیش کسی ندارما

ولی اینکه میگه متنفرم و هرچی میگه برعکس انجام میدم و میخوام به شیوه خودم تربیتش کنم یکم یه جوریه😐

خب بنده خدا بچه هم عین خودش میشه

دقیقا مادرشوهر منم همین بود پسرم رفلاکس داشت تا دو روز بعدش دارو گیاهی و چیزای که خانم براش تجویز کر ...

البته جلوی من جرات نمیکنن من چند بار اتفاقی دیدم دیگه بچه رو نذاشتم پیشش

دلم آرامشی خدایی میخواهد....

من کاری به قسمت چزوندن و اینها ندارم اما خودم به شخصه معتقدم بچه باید به شیوه ی پدر و مادر تربیت بشه وگرنه دو تربیتی میشه و مکافات داره.

من توی ۱ ساختمون هستم پدرشوهرم روح و نفسش پسر منه،اما من شده بچه ام اشک هم بریزه نمیزارم هر وقت دلش خواست بره خونه ی پدربزرگش.پسرم ۳ سال و ۸ ماهشه.

شما هم اگر تربیت پسرت برات مهم و اینهمه زحمتشو میکشی دیگه با حس انتقام و چزوندن و اینها عجینش نکن.

موفق باشی

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

من درکت میکنم اتفاقا کار خوبی میکنی منم مث تو اذیتم کرد تو بارداری و زایمان اصلا نمیزارم رنگ بچمم ببینه نه الان نه ۱۰۰ سال دبگه این همون بچه ای که بخاطرش کلی اذیتمون کردن اصلا دلت نسوزه کسی که دلش واسه ی زن حامله و تازه زاییده نمیسوزه آدم نیست 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘