2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل مامان بر دیا ترجیح میدم جای سرپوشیده باشه چون بچه های ما دیگه کاملا راه افتادن و کنترل کردنشون تو پارک خیلی سخت میشه و در ضمن امکان داره حوصلشون هم سر بره.

من با یکی از مامان های اردیبهشت راجع به پلی هوس فرشته سوال کردم گفت خوب بود ولی پولی که میگیرن خیلی بیشتر از سرویسی هست که میدن. ایشون میگفتن در مقایسه با کیدز کلاب باشگاه انقلاب که اتاق تولد جدا داره و برنامه های متنوعتری هم داره پلی هوس فرشته گرونتر بود.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
سلام دوباره... سیمین جون 5900!!! شوخی میکنی...

هزینه هر بچه با بابا و مامانش که شامل همه چی میشد ، 59000 تومن برای ما دراومد...7500 تومن کادو خریدیم براشون...

کیدز کلاب به هیچ عنوان قبول نکرد که باباها باشن...ما هم بیخیالش شدیم...
Lilypie Pregnancy tickers
دوستای خوبم من تمام تلاشم رو میکنم که جشنمون کم هزینه باشه. ولی ما یه شهربازی با بچه مون بریم کم کم باید 30-40 تومن هزینه کنیم.

من با کیدز کلاب صحبت کردم گفتم که دیگه اجازه تولد دسته جمعی نمیدن.

با سرزمین عجایب صحبت کردم گفت نفری 27900 تومن که شامل:

یک کودک و یک همراه بزرگسال
ناهار کودک
کیک تولد
آبمیوه
تنقلات شامل چیپس و پفک و پاپ کورن
یک عکس یادگاری
موزیک
3 ساعت جشن
5/1 ساعت بازی رایگان تو سرزمین عجایب

هزینه های جداگونه اگه بخوایم:
هر نفر بزرگسال اضافه 1300 تومن ورودی
عکاس: 90 هزارتومن که روی تعدا نفرات سرشکن میشه
فیلمبردار: 200 هزارتومن که اونم روی تعدا نفرات سرشکن میشه.
من عزیزم سلام نرگس خانوم چطوره؟

مرسی از اینکه همه جوره پایه ای قربونت برم. ولی باور کن شرایط الان با پارسال بچه ها خیلی فرق میکنه و اصلا قابل کنترل نیستن توی پارک. حداقل حسن جای سرپوشیده اینه و در کنارش موزیک و ....
سلام.منم با جای سرپوشیده موافقم.آخه اگه یادتون باشه بیشتر بچه ها پارسال راه نمی رفتن ولی من و شوشو فقط دنبال علی می دویدیم و خیلی برام سخت بود.منم همه جوره پایه ام و حتما میام.تابع نظر جمع هستم
2810