2777
2789
سلام.پگاه جان .الهی .پندار چطور آبله گرفت .؟ خیلی سخت ودردناک بود ؟؟الان حالش چطوره؟یه کم جریانشو میگی چی کارها کردی تا خوب شد.......منم موافقم . سرزمین عجائب هم عالیه.می خواستم فامیلو اونجا دعوت کنم ولی فکر کردم به دخترم با مهمونایه بزرگسال چه لذتی داره.!... فقط امیدوارم مثه سال قبل تو اون تاریخ مقرر کاری پیش نیاد تا بد قول نشم و به دخترمنو همه جیگر گوشه هامون خوش بگذره.راستی نرخ اونجا چنده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
پگاه جون پارسال تولد دسته جمعی گرفتیم من و چند نفر دیگه از بچه ها مسئولیت بعضی چیز ها رو به عهده گرفتیم .
به نظر من به جای این تایپیک توی همون تایپیک پارسال بنویسید چون مخصوص تولد بچه های شهریوری بود!
در هر حال من موافقم و اگه کاری از دستم بر بیاد انجام میدم .به نظر من هم سرزمین عجایب خوبه.
دوستان عزیز ممنون از استقبالتون

آزاده جان که پسر گلت اردیبهشتی هست اگه لطف کنی هزینه هاشو برامون بنویسی بهتره.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
آزاده گلم که نی نیت شهریوری هست به نظرم این تاپیک اینجا بمونه بهتره چون دسترسیش راحتتره و مامان های تازه وارد هم میتونن بیان. در ضمن دوستای گلم مثل شما که پارسال زحمت کشیده بودین خیلی تجربه های خوبی دارید که بگین.

و یه خواهش دارم ازتون اونم اینه که به همه مامانای شهریور 88 اطلاع رسانی کنید.

ممنون
- من فکر میکنم نظر جمع باشه که تو یه جای سرپوشیده بگیریم مثل سرزمین عجایب و یا پلی هوس فرشته.

- تاریخش هم بعد از ماه رمضون مثلا 17 یا 18 شهریور

البته همه اینا با نظر و موافقت همه دوستای خوبم هست.

راستی سرزمین عجایب از یکماه قبلش باید رزرو بشه به خاطر همین باید از الان مقدمات کار چیده بشه.
این شماره پلی هاوس فرشته
22611898-22617326

سرویس نقره ای هر بچه بیست تومان
سه ساعت تولد
کارت دعوت
زمین بازی
مسول اجرای مراسم تولد
بادکنک
اب میوه چای قهوه کیک چای( کیک تولد نیست ها )
پاپ کورن -چوب شور
دکور میز کیک
پاستیل و اسمارتیز و ژله

سرویس پلاتینی(هر بچه بیستو سه تومن)
هموناست بعلاوه یه جایزه برای بجه ها

سرویسها ی اضافی: شعبده باز صد تومن
دکوراسیون ویزه
نقاشی روی صورت پانزده نفر پنجاه تومن
فیلمبردار دویست تومن
عکاس هفتاد تومن
پرنسس !!! هفتاد تومن
موزیک زنده صد و پنجاه تومن

تعداد همراه هر بچه یک نفر است. هر نفر اضافه پنج تومن ..
برف شادی و فشفشه ممنوع

منوی غذا رو هم بنویسم؟؟؟
ساندویچ مخصوص چهل تومن
کلاب ساندویچ سی تومن
سبزیجات سی و پنج تومن
ساندویچ هات داگ چهلو پنج تومن
ناگت مرغ و سیب زمینی( شصت عدد) چهلو پنج تومن
ساندویج مرغ (لقمه) سی عدد سی تومن
لازانیا چهلو پنج تومن
سالاد ماکارونی سی تومن
ساندویچ ویزه مرغ سی و پنج تومن
دیس اردور سی و پنج تومن
پاستا سی تومن

هر دیس برای ده تا بچه کافیه..
Lilypie Pregnancy tickers
ما روز جمعه رفتیم ساعت 12 تا 3 بعداز ظهر...ناهار هم خوردیم...برای بچه ها پاستا سفارش دادیم دو تا دیس که نصف یکیش اضافه اومد...برای خودمون هم ساندویچ مخصوص با کلاب ساندویچ سفارش دادیم...

از سرویس نقره ای استفاده کردیم + فیلمبردار( اینم بگم که برای هر دی وی دی که تحویل بدن 5000 تومن میگیرن) یعنی اون 200تومن فقط دستمزد فیلمبرداره...

باباها اجازه ورود ندارن...ولی ما چون با یکی از مامانها آشنا بودن ... اجازه دادن که باباها هم باشن... حالا شما اگه مبلغش براتون اوکی هست...برید صحبت کنید شاید موافقت کنن...

کیک هم از کسری گرفتیم... یه کادوی کوچولو هم از گلدونه برای بچه ها گرفتیم...

کلا هزینه هر بچه با مامان و باباش 5900 تومن شد.(شامل ورودی و کادو و کیک و نهار و فیلمبردار و دی وی دی میشه)

به ما خیلی خیلی خوش گذشت...بچه هاتون همسن بچه های ما هستن دیگه...مطمئن باشین که خیلیییییییییییی بهشون خوش میگذره...

اگه بتونم چندتا عکس از اونجا تو تاپیک خودمون میزارم... برین ببینین...
2810