2777
2789
مرسی پگاه جون منم همون پمادو میزنم

منم فکر کنم جای سرپوشیده بهتر باشه برای بچه ها کمتر باید دنبالشون بدو بدو کنیم

من. جون منم سیدیمو میخوام حتما برام بیار هههههههههه 1 سال دیگه هم میام برای 2 سالگیشونو میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته سرزمین عجایب یه سرویس ارزونتر هم داره که براتون مینویسم ولی خوب به نظرم به درد نمیخوره.

نفری 18900 تومن
یک کودک و یک همراه بزرگسال
ناهار کودک
کیک تولد
تنقلات شامل چیپس و پفک و پاپ کورن
3 ساعت جشن
1 ساعت بازی رایگان تو سرزمین عجایب

هزینه های جداگونه اگه بخوایم:
موزیک 140 هزارتومن که روی تعداد نفرات سرشکن میشه
هر نفر بزرگسال اضافه 1300 تومن ورودی
عکاس: 90 هزارتومن که روی تعدا نفرات سرشکن میشه
فیلمبردار: 200 هزارتومن که اونم روی تعدا نفرات سرشکن میشه.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
سلام دوستان.اسم منم بنویسید.
البته یه خواهش داشتم اگه میشه پگاه جون اول یه نظرسنجی بگیرید که چند درصد با امدن بابا ها موافقند بعد بگید اونا هم بیان
من که اولین نظر مخالف را ثبت کردم.البته با اجازه شما!
سلام دوستای گلم.

سحر جون شاید من اشتباه نوشته بودم ولی توی کیدز کلاب باباها رو راه نمیدن ولی تو سرزمین عجایب اومدنشون بلامانع است.

در مورد باباها هم بذارید هر کسی که دوست داره خودش تصمیم بگیره. شاید یه پدری دوست داشته باشه حضور داشته باشه. البته بازم تصمیم جمع ولی نظر من موافق حضور باباها هستم.
دوستای گلم پس سرزمین عجایب تایید شد؟
من اسامی رو مینویسم. تا آخر خرداد هم پولا رو جمع میکنم و برای سرزمین واریز میکنم و ثبت نام میکنم. خوبه؟

فقط یه چیزایی میمونه.

تاریخش : 17 یا 18 شهریور کدوم بهتره ؟

بچه ها بگن عکاس یا فیلمبردار میخوان یانه و اینکه سرویس 27900 مورد تایید هست؟

لطفا اسم نی نی هایی که میان رو اعلام کنید و بگین که با چه کسانی میاد.
سلام پگاه جون خوبی عزیزم پندار خوب شده ؟ دلمون تنگ شده برات
منم هستم ...ولی زیاد با سرزمین عجایب موافق نیستم برای اینکه برای سن بچه های ما چیز مناسبی نداره مثلا اون 1/5 ساعت بازیه رایگانش چه وسیله مناسبی جز اون ماشین و موتور موزیکال داره !!!!!!!!!بعدم اینکه اونجا سروصدا خیلی زیاده و ما که خیلی وقته همدیگرو ندیدیم نمی تونیم خوب باهم ارتباط برقرار کنیم اگه قرار باشه من به تنهایی دنبال بچم باشمو ببرمش سوار چیزای مختلف کنم خوب دیگه چه قرار دسته جمعی!!!
من با کیدز کلاب و پارک بانوان خیلی خیلی بیشتر موافقم
اگر هم دوستان دوست دارن حتما همسراشونم باشن می گردیم یه پلی هاووس پیدا می کنیم که پدرارروهم راه بدن
در رابطه با تاریخ تولد بهتره که بندازیم اخرای شهریور مثل پارسال که همه تولداشونو گرفته باشن و دیگه گرفتار نباشن مثلا تولد دختر من 28 شهریوره مسلما 17 /18 خیلی مشغول کارهای تولدم

باز درنهایت هر چی جمع بگه منم موافقم یه جوری ردیف می کنم

از الان خسته نبا شی
هیچ وقت فکرشو هم نمیکردم که ویروس کوچیک کرونا بشه کابوس شب وروز من...😕😕😕😕الهی نیست ونابود بشی ذلیل مرده😤😤😤😤😤
منتظر عزیزم سلام. پندار خوبه. خدا رو شکر دیگه خوب شده. ممنون از احوالپرسیت. ملودی چطوره؟ ببوس اون لپاشو.

در مورد سرزمین عجایب باید بگم که اونجا یه اتاق جشن تولد به صورت جداگونه داره که سه ساعت جشن تولد توش برگزار میشه و ما هم تو این سه ساعت میتونیم یه دل سیر همدیگرو ببینیم. یک ساعت و نیم هم جداگونه بازی رایگان داره. کیدز کلاب متاسفانه پدر ها رو راه نمیدن و اکثر بچه ها هم با پارک موافق نیستن به دلیل اینکه بچه ها الان کامل راه افتادن و قابل کنترل نیستن اونجا. در مورد تاریخش هم من پیشنهاد اواسط شهریور رو کردم به دلیل اینکه به تولد همه یه جورایی نزدیک باشه ولی خوب هر چی جمع بگه همون کارو میکنیم. بازم ممنون عزیزم. من هیچ وقت از اینکه برای دوستای گلم کاری کنم خسته نمیشم عزیزم.
پندار جونم سلام.من واقعا از این همه رای سالاری شما تعجب میکنم! خب البته رییس شمایی دیگه!!
هر چی باب میلت باشه یه جوری وانمود میکنی که این نظر جمع است!!!!!
دلت میخواد با شوهرت باشی ......بی خیال رای گیری میشی و پشت سر هم اسم خودت و شوهرت را تو اسامی تکرار میکنی و اسم من و نازی جون را بی خیال میشی!!
دلت میخواد یا اینکه وقت شوهرت اوایل شهریور خالیه ............بی خیال نظر مناسب و عاقلانه اواخر شهریور میشی!!!
ریاست یعنییییییییی این:
دوستات از ترس حذف شدن اسمشون از لیست تاییدی شما ،به نظرات تحمیلی شما اعتراض نکنن
2810