2777
2789
مامان آتنا هیچ برنامه خاصی نیس تو سن بچه های ما نمیشه برنامه خاصی داشت اینا که نمی فهمن مسابقه چیه!!!!! به جای موزیک زنده هم قرار شد هر کی سی دی شاد و بچگونه داره بیاره.
تنها برنامه خاص همون آوردن کیک به وسیله شنگول سرزمین عجایب است.همین!!

پارسال هم توی پارک فقط به قصد دیدن هم جمع شده بودیم .امسال هم دقیقا به همین قصد دور هم جمع میشیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای خوبم که چندوقته ازتون درست حسابی خبر ندارمو کلی دلتنگتون شدم

.

.
.
سمی جون یه سئوال تو اون قسمتی که توضیح دادی یه جا نوشتی ببخشید اشتباه شد و زنگ زدی پرسیدی گفتن منوی بچه ها اینه :ناگت ژامبون .الویه ..... وگفتی خودمون هم می تونیم از این منو سفارش بدیم !!!!!!!!خوب پس با این اوصاف بچه ها غذا دارن یعنی 19000تومان پولی که میدیم شامل :غذای بچه ها که شامل ناگت ژامبون الویه +کیک+پاپکورن+اتاق تولد+عروسک سرزمین عجایب+1ساعت بازی رایگان

.

.
ما هم که برا خودمون باز سفارش دادیم یعنی یه ناگت و یه ژامبون هم اضافه بر منوی بالا گرفتیم
پس فکر نمی کنی دیگه ماکارونی زیاد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

.
.
اگه اشتباه متوجه شدم راهنمایی کن ...یا اون پستت رو تو دو سه صفحه قبل یه چک کن
ممنونم

منتظرتم

.
راستی من پنج شتبه شب ساعت 2 نصفه شب یه مهمون خیلی خیلی عزیز دارم که بعد از 20 سال میاد ایران و مسلما تا صبح بیدارم ....خیلی خوب میشد برنامه میفتاد هفته بعدش......
ولی خوب اگرم نشد سعی می کنم خودمو سرحال نگه دارم تا بعد از چندوقت همتونو ببینم

.
.

موبایلم فعلا قعطه این موبایل همسرمه 09121573716 اون روز دست خودمه اگه دیر کردم نگرانم بشین دلتون برام شور بزنه و باهام یه تماس بگرین
هیچ وقت فکرشو هم نمیکردم که ویروس کوچیک کرونا بشه کابوس شب وروز من...😕😕😕😕الهی نیست ونابود بشی ذلیل مرده😤😤😤😤😤
سلام منتظر جون:

منوی بچه ها همونه ولی فقط یکیشو میتونی سفارش بدی.یعنی یا ناگت یا ساندویچ ژامبون و یا الویه!!!که میشه یه غذا

برای خودت و شوشو هم باید سفارش بدی دیگه.برای همین گفتم برای بچه ها بهتره یه پیرکس ماکارونی بگیریم

برای خودمونم همون ساندویچ!!!!

تاریخ رو نمی شه تغییر داد چون رزروش کردم و بیعانه دادم.ولی حتما خبر قطعی اومدنت رو چند روز قبلش باید بگی چون اگه بگی میای و بعد نتونی باید هزینه کسی که نیومده رو هم بقیه حساب بکنن.چون از 4-5 روز قبلش باید زنگ بزنم و غذا را سفارش بدم!
یه موضوع دیگه اگر من اشتباه کرده باشمو این هزینه شامل حال غذای کودک نمیشه پس19000تومن پول رو برای یه اتاق خالی و کیک و 1ساعت بازی تو محوطه که دیگه همه از هم جدا میشن داریم میدیم در حالیکه
اینو پگاه نوشته بوود

پلی هوس قیطریه:

نفری 35000 تومان که برای یک کودک و دونفر بزرگسال
3 ساعت برنامه که از ساعت 4 تا 7 و یا 5 تا 8 میباشد.
موزیک زنده
مجری کودک
یک عکس یادگاری
میان وعده (چیپس، پاپ کورن و آبمیوه)
شام کودکان (ناگت یا ساندویچ یا پیتزا) اگر هم جوجه کباب بخوایم 1000 تومن اضافه میشه.
کاپ کیک برای هر کودک
کیک تولد 3 کیلویی
برای بزرگترها چای و نسکافه و پاپکورن و چیپس و یک پیتزای دونفره
بازی رایگان در پلی هوس

هزینه های دلخواه:
در صورت تایید روز تعطیل 60 هزار تومن اضافه میشه که روی تعداد نفرات سرشکن میشه.
هر کیلو کیک اضافه 9000 تومن
هر عدد عکس اضافه 3000 تومن
فیلمبرداری و ادیت 80 هزار تومن و کپی هر سی دی 4000 تومن
هر نفر کودک اضافه با شام 9000 تومن
هر نفر بزرگسال اضافه با شام 6000 تومن

خدایی نکرده نمی خوام ساز مخالف بزنم فقط جهت مشورت اینو گفتم اگه فکر میکنی با10 تومن اضافه هم بچه های کوچک ما تواین محوطه راحت ترنو از همه بازیها استفاده می کنند هم غذاش عالیه هم ما وقت بیشتری داریم تا همو ببینیم اینو هماهنگ کنیم ...اگر هم که نه هرطور بگین همونه
هیچ وقت فکرشو هم نمیکردم که ویروس کوچیک کرونا بشه کابوس شب وروز من...😕😕😕😕الهی نیست ونابود بشی ذلیل مرده😤😤😤😤😤
منتظر جون راستشو بخوای من چند روز اعلام کردم نظر بدین کسی نیومد نظر خاصی بده.

هیچ کس هم داوطلب نشد برای رزرو مکان.منم گفتم : اگه بخواین من می تونم رزرو کنم ولی فقط سرزمین عجایب به من نزدیکه و می تونم هماهنگی لازم رو انجام بدم که بقیه هم موافقت کردن!!!
من دوماهی درگیر اسباب کشی و جابه جایی بودمو اصلا اینجا نیومدم
باشه عزیزم اگه رزرو کردی که هیچی ...دستتم درد نکنه
به امید خدا حتما میام اگرهم 1%نیومدم سهمه دنگ میدم خانمی اونطوری که ظلمه
تو یه پستم خوندم گفتی خودت رفتی اونجا و الویه اش خیلی خوب و خونگی بوده درسته ؟
منتظر جون من یه تولد رفتم که مال پسر خواهرم بود و همه چیزش عالی بود ولی اونا همه چیو از بهترینش انتخاب کرده بودن و تو سالن کوچیک هم بود.همه برنامه های جانبی و فیلمبردار و عکاس هم آورده بودن.

نمی دونم این الویه هم همین طوره یا نه!!!روزی که بخوام سفارش غذا بدم ازشون سوال میکنم.فقط بگو چی براتون سفارش بدم.
من یه سی دیه خیلی خوب دارم که حدوده 15 تا اهنگ تولده شاد توش هست اونو حتما میارم

والا یه بار ملودی رو برای تئاترش برده بودم که عمو حمید برنامه اجرا میکرد ملودی اصلا خوشش نیومدو بیشتر می ترسید ...ا
ناگت+ژامبون+ماکارونی+اگه الویه اش هم خوب بود بگیر لطفا
ممنون
اگر هم کاری هست من تو این هفته وقتم ازاده
2810