2777
2789
عنوان

اونایی که بچه نوپا دارن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 23 پست

من ک بچم ۶ ماهشه 

تازه سینه خیز میره 

شبا تو خوابم میخواد پاشه راه بره 

الان ۶ ماه یک ساعت درست نخوابیدم 😔

خونم افتضاحه 

خودم عصبی شدم 

از شوهرم دور شدم 

خستممممم خیلی 😢😢

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۷ ماهشه تازه از شیر برداشتمش لجباز شده و نق نقو تو خونه هم راه میره و بهم میریزه اگه جلوشو بگیری گر ...

چرازودازشیرگرفتی؟؟؟منم شیرندارم بدم 11ماهشه

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

چرازودازشیرگرفتی؟؟؟منم شیرندارم بدم 11ماهشه

عزیزم من دخترم بشدت بد غذا بود وزنش ۹ کیلو بود دکتر متخصص بردم گفت اشتباه بزرگی کردی که شیر دادن رو ادامه دادی باید یکسالگی میگرفتیش از شیر تقریبا یک ماهی هست که دیگه شیر ندادمش

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
2805
عزیزم من دخترم بشدت بد غذا بود وزنش ۹ کیلو بود دکتر متخصص بردم گفت اشتباه بزرگی کردی که شیر دادن رو ...

عه دخترمن7350هستش پس شیرخشک زود ازش میگیرم...خیلی اذییتم میکنه.

الان دیگه غذا میخوره؟

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

پسرمنم۱۴ماهشه ودقیق مث پسرخودته😒😒😒😒خستما خسته، تازه ریختوپاش میکنه روفرشی میندازم براش زیرسفره ه ...

بچه من که تا حالا هیچی خودش نذاشته دهنش شیشه شیرش هم خودش نمیگیره