من بچگی عاشق کامکوآت بودم (پیوند پرتقال و لیمو)
همینطور مربای شقاقل.
توی شمال یک گلابی جنگلی داریم که میگیم (خوج) که اگر آب دار باشه میگیم (اُ خوج).
یه بار یه قاچ آووکادو خوردم فقط چرب بود و بی مزه.
چند سال پیش میوه کاکتوس خوردم و جالب بود.
پارسال لایم کوآت پیدا کردم (پیوند لیمو و کامکوات).
امسال تهران پر شد از انبو (گلابی ژاپنی یا ازگیل ژاپنی).
سال هاست دیگه زالزالک و زغال اخته و شاه بلوط نمیبینم.
چاقاله بادوم هم که باهمت مصعولین رویا شده.
شما چطور؟