2777
2789
همش دلش بازی میخواد😥😣 اینم فک کنم امروز فرداس ک دندون دربیاره

باش بازی کن تا خسته بشه، چشاشمعلومخ خستس، بعد اگر همسرتون هس، سوار ماشینش کنین اهنگ بزارین تا بخابه، خدا نیاره همچین روزایی من ی سال اینجوری خابوندم بچه رو، دیگه توان نداشتیم از پا میفتادیم، تو سرما وگرما برمبداشتیم میبردیم تو ماشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا زودی بچه دار شی بیای بگی چرا نمیخوابه😁😍

الهیییییییی

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹
باش بازی کن تا خسته بشه، چشاشمعلومخ خستس، بعد اگر همسرتون هس، سوار ماشینش کنین اهنگ بزارین تا بخابه، ...

نه خونه نیست یکم دیگه میار بخدا از بس بازی کردم دارم میمیرم چشاش خسته س اما نمیخوابه😑

2805
نه خونه نیست یکم دیگه میار بخدا از بس بازی کردم دارم میمیرم چشاش خسته س اما نمیخوابه😑

همین کارم امتحان کن، ببرین بچرخونین تو ماشین، ما میشد یه ساعت هم مجبور بودیم شهرو بچرخیم، 

نمدونم درسته یانه، بزرگتر ک شد نمیخابید خودمونو میزدیم ب خواب، حوصلش سر میرف میخابید،😂

😐😂😂این قل میخوره انقد میزنه تو صورتم 😐ترجیح میدم چشمامو باز کنم بغل گوشم بلند بلند صدا درمیاره اعصاب نداره گودزیلاس😐😣

😐😂😂این قل میخوره انقد میزنه تو صورتم 😐ترجیح میدم چشمامو باز کنم بغل گوشم بلند بلند صدا درمیاره ا ...

بابا منم همینجورم، تازه راه میرف، ولی خیلی مواطب بودم وسیله خطرناک دوروبر نباشه، در اتاقام بسته، ک چشمام بستس مشکلی پیشنیاد،