2777
2789
عنوان

مهنا بلوچ زاده 🖤🖤💔💔

243 بازدید | 10 پست

جونش فدای درس کرد من خیلی برای خواهرم میترسم چون اونم برای امتحاناش استرس شدید داره استراحت و خواب کافی ندارد غذا هم زیاد نمیخوره 😭😭

بدترین معلمم تجربه بود چون اول امتحان گرفت بعد درس داد

اگه کنارخواهرتی براش میوه.اجیل ابمیوه.میان وعده های مقوی درست کن بخوره.خیلی تاثیرداره.

گل گاوزبون دمنوشهای ارامبخش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اگه کنارخواهرتی براش میوه.اجیل ابمیوه.میان وعده های مقوی درست کن بخوره.خیلی تاثیرداره.گل گاوزبون دمن ...

مامانم  بهش میرسه ولی همش از استرس شدید بالا میاره 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این زندگی که یه بچه باید ایست قلبی کنه لعنت و لعنت و هزار لعنت 

روحش قرین رحمت باد 

انشالله خداااااااوندمتعال به همه بچه ها دانش اموزا قدرت بده سربلند بیرون بیان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مامانم بهش میرسه ولی همش از استرس شدید بالا میاره 😭😭

ببرید دوتر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ببرید دوتر

دکتر

ببرید دوتر

بردیم گفتش فشارش بالا رفته نزار بن تو محیط استرس زا قرار بگیره کلاس نهمه میگه من باید برم تجربی حتما باید جراح قلب بشم

بردیم گفتش فشارش بالا رفته نزار بن تو محیط استرس زا قرار بگیره کلاس نهمه میگه من باید برم تجربی حتما ...

پیاممو براش بخون 

دختر خوب جو گیر نشو منم نهم بودم خودمو جر دادم تجربی بیارم نذر ونیاز با خدا که تجربی بیارم که دندانپزشک شم 

امسال کنکوری ام مث سگ میخونم نمیتونم نمره بگیرم قید همه چیو زدم اگ برگردم عقب میرم هنری چیزی 

تجربی از دور قشنگه 

الان بیشتر امتحانای رشته های دیگه خوبه تجربی همه سخت 

اینو گفتم که مث من گیر نده 

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

پیاممو براش بخون دختر خوب جو گیر نشو منم نهم بودم خودمو جر دادم تجربی بیارم نذر ونیاز با خدا که تجرب ...

آره من خودم یازدهم اون موقع بین تجربی و انسانی گیر کرده بودم کتاب های دختر عمم که تجربی بود گرفتم یه نیم نگاه کردم فهمیدم من برای این رشته نیستم نباید بی خود رویاپردازی کنم اومدم انسانی که بهش علاقه داشتم که الان خدا رو شکر راضیم