2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30843 بازدید | 324 پست

⭕ توجه

بچه ها لطفا گزارش نزنین تاپیکو برای خود اون شخص بزنین.واینکه ایشون داره به حرص خوردن شما میخنده حرص نخورین اروم باشین و در کمال ارامش برای بدست اوردن سلامتیش دعا کنین

⭕ توجه بچه ها لطفا گزارش نزنین تاپیکو برای خودش اون شخص بزنین.واینکه ایشون داره به حرص خوردن شما می ...

منکه براسلامتیش دعانمیکنم،اینجور مردا باید بمیرن،اینا واسه جامعه ننگن،یه جور انگل هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه شرایط بیمه رو بگید تا چندسال باید چه مبلغی رو پرداخت کنه و اینکه بعد چندسال حقوق بازنشستگی شاملش میشه و مبلغ حقوق چقدره و شرایط اینکه خانه دار تمام وقت حساب بشی چیه ؟

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
منکه براسلامتیش دعانمیکنم،اینجور مردا باید بمیرن،اینا واسه جامعه ننگن،یه جور انگل هستن

هیییییس.حرص نخور.همینو میخواد...بدون یه بچه یا جوونه که داره به حرص خوردن ما میخنده.اروم باش.نزار نتیجه بگیره

2805
امیدوارم تو کارتون هیچ وقت موفق نباشید چون زن یه برده به حساب میاد نه سرور.جایگاه زن هرچی هم باشه یه ...

کلا قاط زدی، تو اول بگو توی این سایت نقشت چیه؟ تو اصلا چند سالته؟ متاهلی؟ 

درس خوندن واسه چیه؟؟؟ واسه اینه ک بعدا بتونیم از پس خودمون بربیایم و شغل واسه خودمون پیدا کنیم ک گیر ادمایی مثل تو نیفتیم در ثانی مادری ک تحصیل کرده عملش و تربیتش صد برابر فرق داره تا یه مادر بی سواد، نیت تویه ک کثیفه و توی این سایت داری میچرخی و فکرت کثیفه ک نگاهت به یه زن کثیفه، زنا اگه لخت شدن، مردا مگه لخت نشدن؟ بعد هم قرار نیست همه مثل هم باشن، یکی توی کاواره ست و یکی توی مسجد دلیل نمیشه همه رو یکجور ببینیم

فعلا که فرار کرد شک ندارم تو دنیای بیرونم همین خصلت رو داره واقعا شرایطش رقت انگیزه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
هیییییس.حرص نخور.همینو میخواد...بدون یه بچه یا جوونه که داره به حرص خوردن ما میخنده.اروم باش.نزار نت ...

دقیقا بی محلی بهترین کاره برای یع تیکه گوشت فاسد که خودش رو آدم میدونه 😃😃😃😃

⭕ توجه بچه ها لطفا گزارش نزنین تاپیکو برای خود اون شخص بزنین.واینکه ایشون داره به حرص خوردن شما میخ ...

نه والا ما کجا حرص میخوریم!

فقط داریم میخندیم و تاسف میخوریم از افکار پوسیده و متحجرانه این اقا خدا بداد اطرافیانش برسه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نفقه در ازای کارهایی هست که هرزنی توی خونه انجام میده و اگر برید یه سر درمورد این موضوع بخونید میفهم ...

تعیین میزان نفقه زوجه و محاسبه ان فرمول خاصی ندارد و کاملا شخصی است و از فردی به فرد دیگر متفاوت است.فاکتورهایی مانند سن،تحصیلات،شئونات اجتماعی و ...در تعیین میزان نفقه موثر است.لذا نمی توان برای آن حداقل و حداکثر تعیین نمود.

نفقه در ازای کارهایی هست که هرزنی توی خونه انجام میده و اگر برید یه سر درمورد این موضوع بخونید میفهم ...

خب منو شوهرم اصلا مسلمان نیستیم بازم حرفی داری پتیاره؟

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
سلام امیدوارم تو کارتون هیچ وقت موفق نباشید چون زن یه برده به حساب میاد نه سرور.جایگاه زن هرچی هم با ...

به دعای توی بدبخت نیست 

همه خانوما الان از شما مردا موفق تر و بهترن زورت گرفته نمیتونی اندازه خانوما مفید باشی 

همون خدا بزنتت با اون افکار عهد بوقیت امثال تو باید تو دوران جاهلیت عرب به دنیا می اومدن تو مال همون دورانی 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗
2810