2777
2789
عنوان

زن خانه دار بیکار نیست !

| مشاهده متن کامل بحث + 30842 بازدید | 324 پست
اینم خودتون ساختید کدوم نهاد اهمیتی میده به این موضوع؟زن خانه نه میلیون حقوق بگیره مرد که بیرون کار ...

خییییلی حاااال بهم زنی

مردک زن نمای خداااااا نشناس گمشو از این سایت بیرون با این عقاید فسیل و کثیفت 

بیچاره مادر و همسر و دخترت

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شما خداشناسین😏 از قضاوتتون مشخصه اهل عرفان و ریاضتین!!!! دعاهاتون وقتی به ناحق باشه مستقیم ب ...

نگران نباش از قدیم گفتن با دعای گربه سیاه بارون نمیاد  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اخه به این زن میدن خواهر! خودش ته بیسوادیه چشم نداره ببینه زن ها کارمند میشن... داره از این میسوزه ا ...

معلومه از بیکاری داره میمیره سوخته که خانما کارمندن و حقوق میگیرن

2805
درضمن اسلام میگه اگرخونه پدرش خدمتکار داشته انجام نده.کدومتون خدمتکار داشتید؟همتون کارهای خودتون رو ...

فکر‌نمیکنین یهو خیلی متعصبانه بدون هیچ شناختی به کاربرا حمله کردین؟ خب اگر‌انتقاد یا سوالی هم دارین محترمانه تر‌هم‌میتوانید بیان کنین

درمورد این پستتون خیلی از خانما قبل ازدواجشون خصوصا دخترای امروزی حتی یک املت ساده هم‌نپختن من و دو خواهرم اصلا دست به سیاه سفید نمیزدیم نمیگم کار درستی میکردیم نه اتفاقا اشتباه محض بود ولی بهرحال من با شوهرم هیچ فرقی نداشتم جفتتون تو خونه مامان بابامون هیچکاری نمیکردیم اما بعدا که مستقل شدیم کم کم یاد گرفتیم باهم هم یاد گرفتیم خوشبختانه همسر من کار خونه وظیفه مشترک‌میدونه نه صرفا زن واقعا هم همینطوره ببینین تو یک خونه هم زن زندگی میکنه هم‌مرد اسمشم هست زندگی مشترک منصفانه نیست همه کارها یک‌نفر انجام بده و‌یک‌نفر هم‌فقط بخوره بخوابه بریزه بپاشه درسته سر‌کار میره ولی اگر‌زنشم درس میخونه کار میکنه پس باید باهم کارها انجام بدن وقتی باهم از بیرون میاین درست نیست که مرد بره پای تلویزیون دراز بکشه زن‌تو اشپزخونه و خونه شروع به تمیزکاری و‌کازخونه اتجام دادن اشپزی‌و‌... بکنه خب میتونن باهم انجام بدن و‌استراحت هم بکنن

یا برای خانمی که خانه داره هم همینطور‌ بهرحال یک‌روزایی خانم خسته میشه همونطور که مرد هم خسته میشه و‌استراحت میکنه یا مرخصی میگیره بازنشست میشه مریض میشه

خانم هم یکروزایی خدایی نیاز به استراحت داره مریض میشه خسته میشه بی حوصله میشه

دیگه یک‌لیوان اب یا چایی خود مرد برای خودش تهییه ببینه جای دوری نمیره

یک‌روز تعطیل یکم کمک کنه جای دوری نمیره

لباسای خودشو بندازه تو ماشین یا اتو کنه 

یا حداقل از بیرون میاد مرتب بذارشون سرجاش 

تازه بچه باشه که هیچی زن دوسه برابر خسته میشه من پیشنهاد میکنم یک هفته کارخونه شما انجام بدین مطمعنا نظرتون نسبت به سختی کارخونه تغییر خواهد کرد 

نگران نباش از قدیم گفتن با دعای گربه سیاه بارون نمیاد  

خدا شفاش بده خیلی پرته

فکر کنم ی سیصد سالی خواب بوده

مشکوک به فیتیشم هست😂

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
امیدوارم تو کارتون هیچ وقت موفق نباشید چون زن یه برده به حساب میاد نه سرور.جایگاه زن هرچی هم باشه یه ...

زن تو اسلام جایگاهش خیلی زیاد هست اونکه شما رو بدنیا میاره تربیت میکنه پرورش میده یک زن هست!!مراقب باشسد ارزشی که پیامبر واسه زن قائل شد و بالاش برد شما زیرپا نزارید... واقعا با این حرفتون میشه گفت اون مروفایلتون مناسبتون نیست و از طرفی گفتید خانوما برده اند تبریک میگم شما مادرتون یک برده است. از یک برده بدنیا اومدید و در واقع شما وظیفتون هست که خدمتکار باشید چون با این عنوان خودتون ثابت کردید که وچطوری بزرگ‌شدید هرکسی طبق زندکی خودش دیدگاهش بیان میکنه و شما بیان کردید با دیدتون که فرزند یک برده هستید و در شان این هستید که مثل بقیه برده ها زندگی کنید چون  اونکه برده است فرزندشم برده است..  از برده شاهزداه بدنیا نمیاد موفق باشید!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
الان دغدغه سیرکردن شکم دونفر خیلی بیشتر از دغدغه سیرکردن شکم ده دوازده نفر هست.توقعا بالارفته هیچ کس ...

واقعا واسه ادمی مثل تو متاسف شدم، نمیدونم متاهلی یا نه ولی مطمئن زن و بچه ی توی بی فرهنگ جزو بدبخت ترین ادما حساب میشن، اگه خیلی ب اسلام اعتقاد داری باید بدونی ک خوده اسلام نفقه یا همون حقوق رو واسه زن گذاشته، تو که لحنت اینقدرررر بی ادبانه ست و زن رو ضعیفه میدونی خیلی خیلی بدبختی، خیلی مشکل داری داری خودتو با یه زن مقایسه میکنی، خب چرا اصلا از اول رفتی سراغ ازدواج ک این بحث ها برات پیش اومده اگه هم مجردی کلا سمت ازدواج نرو چون ب بلوغ فکری نرسیدی و نخواهی رسید، سلامت جسم و روح و روان هر خانواده ای به مادر اون خانواده بر میگرده، سلامت و زندگی هرکسی از ابتدای نطفه تا الا اخر ب مادرش بر میگرده ک توی بارداری چ کارهایی انجام داده و چقدر ب فکر سلامت خود و فرزندش بوده، شخصیت هرکسی به مادرش برمیگرده ک چقدر برای تربیت فرزندش وقت گذاشته ک ب احتمال زیاد مادر تو برای تربیت تو خیلی خیلی کوتاهی کرده

امیدوارم تو کارتون هیچ وقت موفق نباشید چون زن یه برده به حساب میاد نه سرور.جایگاه زن هرچی هم باشه یه ...

اره واقعا.چقد بدبخته اون زنی که نمک نشناس نفهمی مثل تورو زائیده و ازت نگهداری کرده

شما که دم از دین میزنی باید بدونی که ملاک برتری انسانها تقواست نه جنسیت و رنگ و نژاد...شما بهتره بری چارتا از احادیث پیامبر وباید اماماتو بخونی.برو ببین زن از لحاظ شرعی در برابر شوهر وظیفه ای بجز تمکین و اطاعت در امور معقول نداره.ینی کار خونه ای که زن تو خونه شوهرش انجام میده لطفه بهش...

بچه ایشون احتمالا بیماره.درگیر یه بیماری به اسم سادیسم.اومده اینجا اینا رو نوشته حساسیت مارو تجدید کنه.خوشم داره هرهر میخنده.فقط براش دعا کنین دعا

خانوما این بنده خدا بدجور رد داده معلومه دلش از ناحیه خانوما خیلی پره اینجا داره عقده گشایی میکنه

جمیعا برای ارامش و برگشتن سلامت عقلش دعا کنید گناه داره طفلی🙂

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

ولش کنید،معلومه اونقدر توخونه باحقارت باهاش برخورد کردن واتیشی شده که اومده چیزایی که جرات نداره به همسرش یاخاهرومادرش بگه رو اینجا داره میگه،،بدبخت جرات داری اینا روبه زنت بگو

2810