2777
2789
شوهرم  خونم  رختخوابم

خونتو چجوری مبخوای با اهناشو و تیر و تختش کول کنی ببری😂😂😂😂😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
قرار شد اونجا جای نوار بهداشتی از برگ استفاده کنیم مفتم هس بجاش یه چیز دیگه بوگو

نه بابا عفونت میگیرم

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ملوان کشتی صحبت میکنه ⛵🚢تا چند ساعت دیگر لنگر ها رو باز خواهیم کرد لطفا واسه سوار شدن آماده ش ...

پس کی کارامونو بکنه اگه شوهرامون نیان،😅😱😱😱😱

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

قرآن شوهرم پسرم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شوهرم .با دو تا پسرام  

اگه منظور شی باشه .1.نوار بهداشتی ..  2 گوشی واسه عکس انداختن 3آب

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
خانما ملوان کشتی صحبت میکنه ⛵🚢تا چند ساعت دیگر لنگر ها رو باز خواهیم کرد لطفا واسه سوار شدن آماده ش ...

ای ملوان کشتی بدون اجازه کاپیتان برا چی اعلام حرکت دادی ...😎

میگم پول مولا رو جمع کن بزنیم به چاک 😆😂

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
2810