دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه داری؟شاغلی؟واقعا یعنی ناهارو چند میخورین؟شام چند؟سحری چند؟عجب
ناهار که ساعت پنج عصر میخورم
صبحونه نمیخوریم ...
مغازه داره ...شبانه روزی بازه بیشتر شبا اونجاس ..
بعضی روزام من میرم کمکش هفته ای سه چهار بار ...
کارگر هم داره ولی خوب باید خودش بره بالا سرش...
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
خب دیگه بچه ها همه ی وسایل ضرروری رو برداشتن منم کنارشون استفاده میکنم فقط لطفا یکی هم سرپرستی خواهرم رو قبول کنه بیاره من شوهر و مامان و بابام رو بیارم
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اگر لباس و لوازم اضافی کودکتون را به راحتی میخواید بفروشید می تونیددیوار کودک را در اینستا فالو کنید . پیج تازه تاسیس هست ولی حمایت همه را مطلبه تا از شر لوازم اضافی و لباس های کودکمون که کلی جا گرفته رها بشیم . divare_koodak@