2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12195 بازدید | 190 پست
چشم حتما هرموقع دستم اومد استفاده کردم خبرت میکنم.این لینکشه انگار حتما باید با دعا باشه https://at ...

سلام . میگم استفاده کردی ؟؟؟قطره مرزنجوش میگن انگار سوزش داره بچه اذیت میشه ؟؟؟خبرشو بم بده

سلام . میگم استفاده کردی ؟؟؟قطره مرزنجوش میگن انگار سوزش داره بچه اذیت میشه ؟؟؟خبرشو بم بده

سلام‌خواهری خوبی؟همین امروز دستم رسید

والا نشنیدم مرزنجوش کسی استفاده کنه یا حتی خودم.فقط قطره کارامیت استفاده میکنم توش داره و واقعا تیزه با آب قاطی میکنم بهش میدم دلدردش خیلی بهتر می‌کنه.

.الحمدالله امروز بردمش بهداشت دور رشد داشته فقط سه سانتی کم داره که بهم گفتن نگران نباشم شاید سرش ریزه نیزه باشه 🥺 تکامل هم فعلا تاخیری نشون نداده ولی میترسم چون چیزی تو دهنش نمیکنه و هنوز با چشماش چیزی دنبال نمیکنه

خیلی محتاجم به دعا،دعام کن خواهری انشاالله خدا بچه هامون شفا میده🙏❤️

از امروز تا سه روز استفاده میکنم ببینم تاثیرش چطوریه خبرت میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌خواهری خوبی؟همین امروز دستم رسید والا نشنیدم مرزنجوش کسی استفاده کنه یا حتی خودم.فقط قطره کارا ...

ممنونم . انشالله جواب میگیری دوست عزیزم . 

منم دنبال سلول درمانی ام ، دارم اطلاعات جمع میکنم ببینم مناسبه بچم هست یا نه . 

و اینکه میگی با چشاش چیزی دنبال نمیکنه حتما چشم پزشک ببرش .

یکی از دوستان بچش ارتباط چشمی نداشت و توجه نداشت ک بعده کلی این دکتر اون دکتر ، ارجاع شد ب چشم پزشک ، و متوجه شدن چشم بچه بیش از حد ضعیفه و چیزی نمیبینه . و دکتر گفته عصب بیناییش ک مال مغزه یا تشکیل نشده یا هنوز به تکامل نرسیده ‌‌. فعلا دارو دادن برا مغزش تا سه ماه دیگه ک بره دوباره دکتر . 

سلام‌خواهری خوبی؟همین امروز دستم رسید والا نشنیدم مرزنجوش کسی استفاده کنه یا حتی خودم.فقط قطره کارا ...

اخه تو نت زدم طب اسلامی برا درمان میکروسفال قطره مرزنجوش بخور حضرت مریم و چند چیز دیگ نوشته بود . 

و اون لینکی ک ب من دادی فقط بخور حضرت مریم بود . 

دقیق چه محصولاتی بهت دادن و داری استفاده میکنی ؟؟و گفتن بهت برای چی خوبه ؟؟؟؟

منم میخام شوهرمو راضی کنم ی مدت انجام بدیم . فعلا ک میترسه

ممنونم . انشالله جواب میگیری دوست عزیزم .  منم دنبال سلول درمانی ام ، دارم اطلاعات جمع میکنم ب ...

والا بردمش دکتر چشم بیمارستان دکتر خدا دوست گفت بیناییش خوبه. انگار تو این مسئله کند باشه هر روز بهتر میشه اما عادی نیست مثل بقیه.تو سی تی جدید انجام دادیم بهبودی نشون داده. دکترا میگن صبر کن تا یک سالگی بعد تصمیم میگیریم

ممنون گفتی خبرم کن هرچی شد منم دنبالش میرم

اخه تو نت زدم طب اسلامی برا درمان میکروسفال قطره مرزنجوش بخور حضرت مریم و چند چیز دیگ نوشته بود .&nb ...

اره بهم گفتن چون سنش کمه فقط امگا سه و بخور حضرت مریم

دیشب دود کردم اصلا بوی جالبی نداشت.روغن بنفشه هم فقط سرش چرب کنم.نمیدونم چیکار کنم اصلا نمی‌خوابه همش گیر فضولیه و گریه🥲 دیشب ازبس عصبی شدم خودزنی میکردم 

بعدش اینقدر خسته شش ساعت یه نفس خوابید 

اخه تو نت زدم طب اسلامی برا درمان میکروسفال قطره مرزنجوش بخور حضرت مریم و چند چیز دیگ نوشته بود .&nb ...

به خدا الان به زور یه ساعتی خوابوندمش واکسن شش ماهگی زده با استا نمی‌خوابه🥲 به نظرم دخترم بیش فعالی داره به دکتر گفتم گفت معلوم نمیکنه فقط مواظب باش تاخیر نداشته باشه و باهاش کار کن.به شوهرت بگو توکل داشته باشه همه چیزو براش امتحان کنین و کم ندارین .خودت یادته بهت گفتم دکتر گفت بهم تا شش ماهگی بیشتر زنده نیست الان که بدون تاخیر گذرانده میگن معلوم نیست و باید یک سالگی صبر کنی😂 

اره بهم گفتن چون سنش کمه فقط امگا سه و بخور حضرت مریم دیشب دود کردم اصلا بوی جالبی نداشت.روغن بنفشه ...

اهان. 

اخی الهی .. خودزنی نکن خواهر😅 این روزا میگذرن . صبور باش عزیزم

خیلی خوشحال شدم خداروشکر عزیزم . انشالله بهبودی کاملش . 

قربونت خواهری انشاالله بهبودی کامل قند عسل خودت و همه نی نی ها🙏😢

والا یه موقع هایی اعصابم نمی‌کشه😢😢😢استرس سرش هم دارم تا شدید گریه می‌کنه میترسم میگم نکنه اتفاقی افتاده.قشنگ نابود شدم

سلام خواهری خوبی؟

ببخشید چهار روز گذشت حقیقتا من طاقت نیاوردم دیگه مغزم کار نمی‌کشید اومدم زنگ خود مشاوره آقای آیت الله تبریزیان زدم گفتن که درمان داره و بهم دارو دادن هنوز نخریدم اما مطمئن بودن درمان داره.کلی دارو بهم گفتن.

گفتم اینطوری برم جلو فایده نداره خودم هیچی بلد نیستم وقت بچم برای بهبودی هم نمی‌ذارم الکی بگذره.

خودت باهاشون تماس بگیر.خدا از دنیا و آخرت خیرشون بده رایگان بود مشاورش.

سلام خواهری خوبی؟ ببخشید چهار روز گذشت حقیقتا من طاقت نیاوردم دیگه مغزم کار نمی‌کشید اومدم زنگ خود ...

بخدا این درمان نداره . دیگ از خوده خدا هم ناامیدم . امروز اینقد گریه کردم ک حس میکنم الان سرم میترکه . 

حتی ب این فک کردم ک بدم بهزیستی ... خیلی اذیتم . 

منم دیروز زنگ زدم از تو نت نوشته بود مشاوره تبریزیان . ولی بهم گفت درمان نداره شاید تا حدودی بشه به این بچه ها کمک کرد با دارو . 

حتی خدا هم نخاست تو طب اسلامی اینا درمان داشته باشه . 

چرا خدا درد بی درمان میده . 

خستم . 

این مشاوره شمارشو بفرست به اینم زنگ بزنم .‌‌هر چند دیگه اعتقادی برام نمونده .. 

بخدا این درمان نداره . دیگ از خوده خدا هم ناامیدم . امروز اینقد گریه کردم ک حس میکنم الان سرم میترکه ...

منم منظورم همین آیت الله تبریزیان هست😞😞😞

علائم دخترم داره به سرعت پیشرفت می‌کنه مثلاً تو چشم نگاه کردن هر روز کمتر دیروز میشه 

باورم نمیشه تو چند روز بخواد حالش اینقدر تغییر کنه به خدا حتی تا ده روز پیش مثل بچه عادی بود.هرچی خودمو گول میدم فایده نداره.دیشب بردمش کاردرمانی گفتش اسپاسم شدید پا داره و درد داره.لرزش پاهاش شدید تر شده.یهو به عقب نگاه می‌کنه که اینم هر روز بدتر دیروز شده.فقط کار درمان گفت اگه لرزش پاها بیشتر ده ثانیه شد خطرناکه.یبوست هاش بدتر شده.