2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
زایمان سختی داشتم بچم ایست قلبی کرد و اکسیژن به مغزش نرسید دچار این عارضه شد.ار دوماهگی دور سرش رشد ...

ببخشید گلم وقتی دور سر رشد نکنه یعنی از نظر ذهنی هم رشد نمیکنه ؟؟؟

منم دخترم رو ۳۷.۵مونده دیگ رشد نکرده . تاخیر تکاملی هم شدید داره . 

دارویی چیزی نیس دور سر رشد پیدا کنه ؟؟دکتر چیزی بهتون نداد ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم میشه یه توضیحی بدین در مورد بچتون ؟؟اینکه مشکلش چیه ؟؟ من اصفهانم . بعد عید احتمالا تهران میبرم ...

من هفت تا دکتر بردمش تا آخریش جواب درستی بهمون داده. مثلاً نوار مغزش دوتا دکتر گفتن خرابه تشنج پنهان داره اما بقیشون گفتن سالمه!!!دکترای مغز و اعصاب کودکان جواب درستی نمیدادن.یه خانومی دیدم درمورد خنده نکردن بچش گفته بود بردمش مغز و اعصاب بزرگسال.منم بردمش جواب درستی داد!

مثلاً میگفتم اگه ۶۰٪مغزش داغون شده چرا مثل بچه عادی رفتار می‌کنه می‌گفت بخش های اصلی که باید سالم باشه سالمه فقط قسمت فرونتال خرابه که اونم چون بچس ممکنه به اون یکی لوپ مغزش انتقال بده فقط از تشنج ترسوندم که شکرخدا هنوز نداشته.

ببخشید گلم وقتی دور سر رشد نکنه یعنی از نظر ذهنی هم رشد نمیکنه ؟؟؟ منم دخترم رو ۳۷.۵مونده دیگ رشد ن ...

چرا رشد داشته یعنی حرکاتاش مثل یه بچه عادیه.فقط سرش رشد نکرده😞

دارو پریستام دادن که به بچم نساخت اما امگا سه بهش میدم کلوی کیدز دکتر نوشته براش

من هفت تا دکتر بردمش تا آخریش جواب درستی بهمون داده. مثلاً نوار مغزش دوتا دکتر گفتن خرابه تشنج پنهان ...

اهان بازم خدا رو هزاربار شکر . انشالله تن بچت سالم باشه . 

من نمیدونم چی کنم ک دور سرش رشد کنه و کوچیک نمونه ... بنظرت مغز اعصاب بزرگسالان هم ببرمش ؟؟؟

سلام قبل از بارداری مراقبت داشتید؟

بله مدام غربالگری و سونوگرافی همه چی بچه سالم بوده منو ۱۲ساعت نگه داشتن برای زایمان طبیعی که ضربان قلب بچه و من پایین میاد میبرنمون برای سزارین.خدا ازشون نگذره زندگی برام نذاشتن

چرا رشد داشته یعنی حرکاتاش مثل یه بچه عادیه.فقط سرش رشد نکرده😞 دارو پریستام دادن که به بچم نساخت ا ...

اهان . منم والا کلوی کیدز گرفتم چند روزه دارم میدم بهش . فردا هم نوبت دکتر مغز و اعصاب دارم باید ببرمش

بله مدام غربالگری و سونوگرافی همه چی بچه سالم بوده منو ۱۲ساعت نگه داشتن برای زایمان طبیعی که ضربان ق ...

لعنت بهشون .. نه فقط شما,خیلیا دیگ رو این بلا سرشون اوردن .. چه بچه ها بیگناهی ک ایندشون بخاطر سهل انگاری اینا خراب شد ‌. 

اهان بازم خدا رو هزاربار شکر . انشالله تن بچت سالم باشه .  من نمیدونم چی کنم ک دور سرش رشد کنه ...

زنده باشی خواهری خیلی ممنونم🙏🙏🙏 انشاالله بچه شما هم به حق این شبا شفا پیدا کنه.والا مغز اعصاب بزرگسال بلاخره جواب منو داد چون پیش هر دکتری میبردمش می‌گفت هیچ توضیحی ندارم چرا رشد ذهنی بچت عقب نیست.دکتر بزرگسال که بردمش برام توضیح داد یه بیماری داره که دکتر هم هست اما ام آر آی مغزش مثل عقب مونده هاست اما دکتر شده

انشاالله که فقط خبرهای خوب بشنوین🙏

وای انشالله ‌. از استرس خوابم نمیبره . 

خدایا ب حق حضرت علی اصغر همه بچه ها مریض رو شفا بده .. هیچ مادری غصه دار بیماری بچش نباشه...😔

این دکتر ک بچتون رو بردین مال کدوم شهره ؟؟

بوشهر دکتر هومان سلیمی پور 

چهارماه و نیم دور سرش هم ۳۵.فردا می‌خوام برم بهداشت دوباره متر کنه دعام کنین اضافه کرده باشه 🙏🙏🙏😞😞😞

خیلی میترسم 🙏🙏🙏