2777
2789
عنوان

اتروفی مغز.

| مشاهده متن کامل بحث + 12193 بازدید | 190 پست
دکتر همیشه بهم میگفت  بچت  میتوکندریال داره  من  حالم  بد میشد الانم فشارخو ...

عزیزم.. حالتو میفهمم .. امیدت ب خدا انشالله ک مشکلی نیست 

من همین یه بچه رو دارم بچه اولمه

ممنون ک جواب دادی . گلم چند روزه ب پهلو چپ میفته و دمر میشه .ولی به پهلو راست نه . و گردن هم ه ...

بهزیستی  که خودش  انجام  نمیده فقط هزینه قبول  میکنه میزاری  تو نوبت وقتی  نوبتت شد خون گیری میکنه آزمایشگاه‌  بعد روز حسابداري  فقط جای پول نامه بهزیستی میدی  تحویل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ک جواب دادی . گلم چند روزه ب پهلو چپ میفته و دمر میشه .ولی به پهلو راست نه . و گردن هم ه ...

برو بهزیستی  اسمش بنویس.من شوهرم  نمیزارم  ببرم بهزيستي  میگه  آرزو داشتم بچه‌  داشته  باشم خودم  گرسنگي  بمیرم  نمیزارم بچم بهزیستی  بشه.من باباش اجازه  می‌داد می‌بردم  ماهی یه مبلغ هم میدن ولی چند روز کار داره

عزیزم ... خیلی سخته .. کاش منم بچم سالم بشه هیچی از خدا نمیخام...

چرا یه دکتر دیگه نمیبرینش من از موقعی که فهمیدم همش دکتر میرم ولی فقط یه چیزی بهم میگن که بهتر میشه ولی بدتر نمیشه

یعنی الکی گفتن؟!!!

دور سر بچه ماهم کوچیکه  رشد میکنه تا ۳ سالگی امیدت  به خدا باشه‌.ما امام رضا هم بردیم بهتر ...

سلام ببخشید میپرسم دور سرش چنده؟چند ماهش هست قند عسلتون؟به ما گفتن بهتر میشه اما بدتر نمیشه

دور سر بچه ماهم کوچیکه  رشد میکنه تا ۳ سالگی امیدت  به خدا باشه‌.ما امام رضا هم بردیم بهتر ...

به ما گفتن قسمت فرونتال مشکل داره اما الان میتونه چند ثانیه بشینه ماما هم میگه تازه شروع کرده لبخند ریز زدن

سلام ببخشید میپرسم دور سرش چنده؟چند ماهش هست قند عسلتون؟به ما گفتن بهتر میشه اما بدتر نمیشه

۶ سانت کم داره بچه  ما یکسال  و نیم  سن  داره فقط میشینه  و گریه میکنه برامون با ناز 

به ما گفتن قسمت فرونتال مشکل داره اما الان میتونه چند ثانیه بشینه ماما هم میگه تازه شروع کرده لبخند ...

بچه  ماهم  فقط میگه  بابا ما عاجزیم از آلرژیش هرچی  میدیم اسهال میگیره  ولی  کلا شبیه بچه  ۶ ماهه  هست  حرکاتش  کاردرمانی  هم میبریم 

۶ سانت کم داره بچه  ما یکسال  و نیم  سن  داره فقط میشینه  و گریه میکنه برام ...

دختر منم چهارسانت کم داره ولی کاردرمانی گفت جا داره برای رشدش اگه مشکلی بود باز بیارش

انشاالله خدا همه بیماران شفا بده

چرا یه دکتر دیگه نمیبرینش من از موقعی که فهمیدم همش دکتر میرم ولی فقط یه چیزی بهم میگن که بهتر میشه ...

گلم میشه یه توضیحی بدین در مورد بچتون ؟؟اینکه مشکلش چیه ؟؟

من اصفهانم . بعد عید احتمالا تهران میبرم ببینم چی میگن 

گلم میشه یه توضیحی بدین در مورد بچتون ؟؟اینکه مشکلش چیه ؟؟ من اصفهانم . بعد عید احتمالا تهران میبرم ...

زایمان سختی داشتم بچم ایست قلبی کرد و اکسیژن به مغزش نرسید دچار این عارضه شد.ار دوماهگی دور سرش رشد نکرد تا سه ماهگی که بردمش سی تی و دکتر گفت بیش از 60%مغزش داغون شده.بهمون گفتن بچتون زیاد زنده نمی‌مونه برای همین راهی شیراز شدیم که گفتن مغزش آسیب دیده اما زنده میمونه.بعدش گفتن هرحرکتی که کنه تا آخرش انجام میده یعنی بهتر میشه ولی بدتر نمیشه.دخترم تنها عارضه ای که نشون میده دور سرش رشد نمیکنه