2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست
جدا شدی نی نی ام داری🤔🤔🤔

آره عزیزم

یه گل پسر دارم

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووو خیلی واردیا🙄🙄🙄😏😏

اوووهوم

تازه کم گفتم دیگه نخواستم پرحرفی بشه مختصرش کردم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
من همه اینکارارو براش می کردم اما باز شوهرم می گفت که تو بهم اهمیت نمی دی واقعا نمی دونم مشکلش چیه � ...

برای حل مشکلش باهم حرف بزنید هیچوقت قهرودعوا نکنید.

گاهی وقتا مردا بچه میشن هرچقدرم بهشون بها میدی بهانه میگیرن بخصوص مردایی ک کمبود محبت دردوران مجردی داشتن بیشتر نیاز ب توجه همسرشون دارن والبته این صرفا برای مرد صدق نمیکنه گاهی زن هم همینطور میشه  بنابراین تو ازتوجهاتت کم نکن بزار اون بگه .

مردها عاشق تعریف تمجیدن بعضی وقتا لوس میشن ک بیشتر نازشونو بخریم  ..خب مردن دیگه اوناهم حق دارن لوس بشن منتها نمیدونن چطوری خودشونو لوس کنن یسری حرفای ناراحتت کننده میزنن ک نباید دلگیر شد

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
اخه پیش کیه شر خواره🤔🤔🤔

پیش خودمه عزیزم

په فک کردی بچمو میدم‌به اون؟؟

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
همه ی این کار هارو خودت کردی عایا شیطون بلا موش بخورتت😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اووهوم .تمام این راههارو رفتم ک بهت پیشنهاد کردم عزیزم اگر تجربشو نداشتم ک چطور میتونستم راهنماییت کنم .من توو خونه امون گاهی وقتا حرف زدن معمولیمم باصدای بچگونست اینقدر همسرم ذوق میکنه ک نمیتونه طاقت بیاره میوفته دنبالم منم ازدستش فرار میکنم در آخرتسلیم میشم این شیطنتا تووحریم شخصی صرفا بخاطرشیرینی زندگی و جذب همسر .

همیشه توو چهارچوب زندگیت برای همسرت بهترین باش وهرچیو ک میخواد باذوق شوق براش انجام بده بزار لذت ببره از بودنش باتو ,, تاجایی هم ک میتونی بحث نکن باهاش بحث زیادی باعث میشه حریم بینتون ازبین بره,, همیشه ی همسربانشاط باقدرت درک بالا باش 

چشم خیلی حرفات مفید خدایی

چشمای قشنگت بی بلا .برات آرزوی خوشبختی دارم وامیدوارم همسرت همون بشه ک میخوایی کافیه خودت تلاش کنی براش