2777
2789
عنوان

وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اینستا و تلگر  ام زندگی خیلیارو به هم میزنه😑

ازش متنفر شدم  اخه یک ماه پیش اومد پیشم اعتراف کرد همه گند کاریاشو و ازم خواست ببخشمش  چون گفت خیلی دارم ضرر می بینم و همه اش هم برای اینه که دل تو رو شکوندم باهات بد شدم دو هفته عالی شد عالی  اما باز برگشت   انگار ترک عادت مرگه واسش

خدایا شکرت

منم ي بچه ١١ماهه دارم تاپيك زدم امشب كه نسبت ب شوهرم دلسرد شدم توي اين مدتي كه بچه اومده احساس ميكنم پوستمو كنده من هم بايد كار خونه بكنم هم كار بيرون هم بچه نگه دارم اونوقت همسرم هيچ اهميتي ب تلاش من براي حفظ زندگي نده

خدا شكرت بخاطر همه چيز

محبتتو زیاد کن, موقع رفتنش ب سرکار بابوسه وبغل راهیش کن کمی لوس بازی دربیار , زمانی ک سرکاره پیامکای عاشقانه براش بفرست وابراز دلتنگی کن قبل اومدنش بخونه لباسای جذب ولختی بپوش وهمیشه ته چهره آرایش داشته باش عطرو ادکلن بزن وب محض اینکه وارد خونه میشه بغلش بگیرو اززحماتش تشکر کن  ...چندروز اینکارارو کنی خودش مجذوب میشه . جای خوابتم هررررررگز تحت هیچ شرایطی ازهمسرت جدا نکن این خودش بزرگترین اشتباست ک متأسفانه بین خیلی زوجین رواج پیدا کرده همین جدابودن ازهم سردی میاره عزیزم

توو رختخوابم اون بغلت نمییگیره توبغلش بگیر ببوستش ووو.... بگو من بدون گرمای وجودت آرامش ندارم

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
محبتتو زیاد کن, موقع رفتنش ب سرکار بابوسه وبغل راهیش کن کمی لوس بازی دربیار , زمانی ک سرکاره پیامکای ...

من همه اینکارارو براش می کردم اما باز شوهرم می گفت که تو بهم اهمیت نمی دی واقعا نمی دونم مشکلش چیه 😞 

خدایا شکرت
همین کلمه شوشو ازت دورش میکنه

خدا نکشت😅😅😅

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
خدا نکشت😅😅😅

😁😁😁😁

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
ازش متنفر شدم  اخه یک ماه پیش اومد پیشم اعتراف کرد همه گند کاریاشو و ازم خواست ببخشمش  چون ...

همین که احساس پشیمونی کرده و عذاب وجدان داره جای امیدی هست خب اگه میتونین اینستاهاتونو پاک کنین یا قسمش بده با هیچ دختری حرف نزنه حداقل اینجوری سعی میکنه نره سمتشون ان شاالله که زندگیتون خوب و پراز شادی بشه آمین

من خیلی با سیاست با همسرم رفتار میکردم

اصلا عجیییییب وابستم بود

حتی دلم نمیخواس بره خونه مادرش بنا به دلایلی، انقد تو مشتم بود که نمیگفتم ولی چون فک میکرد طاقت دوریشو ندارم نمیرفت یه صب تا عصر😆😆

خونه مادرش یه شهر دیگه هس

ولی سر یه لج و لجبازی کلا سرد شدیم و اخرشم جدا شدیم

همش بخودم میگم کاش همون موقع هم یکم با سیاست رفتار میکردم...یهو امپر چسبوندم

از جدایی پشیمون نیستم

ازینکه یکاری کردم فک کنه بعد بارداری یه ادم دگ شدم ناراحتم

حالا تو اگه زندگیتو دوس داری سیاست داشته باش

گاهی کاری به دل ادم نیس ولی انجامش میده این سیاسته

حتی اگه به دلت نیس باهاش راه بیا، یجوری رفتار کن که باعث افتخارته و قدر زحماتشو میدونی،،،

بهش بفهمون اگه تو نباشی کسی جاتو نمیگیره انقد که عاشقشی

احترام بذار

تو بدترین حالت تند نروو داد نزن و حرف بد نزن

تو عصبانیت دعوا نکنه رچی گف جواب نده بذار اروم شه توام با زبون اروم شرمندش کن...میری خرید در حد یه شورت یا جورابم شده براش خرید کن

براش نوشته های کوچیک بنویس بچسبون به کیف یا بذار تو جیب شلوار یا پیراهنش

مدام پیگیرش باش پیام بده وقتی بیرونه،،، ابراز علاقه کن

با دوستاشم باشه پیام بده و تشویقش کن یکی دو ساعت خوش باشه و فکرشو ازاد کنه

و و و و و و و

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
من خیلی با سیاست با همسرم رفتار میکردم اصلا عجیییییب وابستم بود حتی دلم نمیخواس بره خونه مادرش بنا ...

چقد حرف زدم🤔🤔🤔