از وقتی پدرم رفته این سوال ترسناک در ذهن من هست فکر می کنم که بعد از مرگ چی میشه ؟؟؟ یعنی واقعا روح وجود داره؟؟؟؟ اگر روح و او ن دنیا همه یه تصور اشتباه ما باشه که انسان ها سال ها برای دلخوشی درستش کرده باشن چی؟؟؟؟ اون وقت مرگ یعنی نابودی نابودی ...........
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شقایق لایک برو کلاسای ا س ت اد ط ا ه ر ی شنیدن نظریات ایشون خالی از لطف نیست. البته باید بری کلاسای شاگردای ایشون. خودشو که نا اهلان و (البته از دید بعضی ها بزرگان) به زندان انداختند. شنیدن نظریات ایشون رو هم تجربه کن.
من از خود مرگ نمیترسم .. حتی برام مهم نیست بعدش چه اتفاقی برام میافته .. فقط از تنها شدن دخترم میترسم .. از یه عمر تنهایی اش .. گاهی احساس میکنم کار خودخواهانه ای کردم .. منی که فردای خودم هم مشخص نیست یکی دیگه رو به این دنیا اوردم و وابسته خودم کردمش
وعده خدا حق است خواهر حضرت علی علیه السلام میفرمایند:کاری را ندیدم مگر اینکه خدا قبل از آن بعد از آن و همراه آن باشد روح پدرت اگه پدرت آدم درست کاری بوده باشه هر روز پیش شماهاست و شمارو میبینن اگه خدایی نکرده گنه کار باشه حداقل پنجشنبه یا جمعه هر هفته میاد پیشتون و روح واقعیت داره
این نظر منه نریزید سرم..به نظر من بعد مرگ رو حمون سرگردانه یا هرجا که دوست داریم یا تو برزخ.. بعد که قیامت شد همه یه جا جمع میشیم و بعد از حساب رسی میریم تو بهشت. یجایی تو آسمون که خیلیییی خیلییی بزرگه.هرکسی یجایی از بهشت خونه داره و اونجا جای خیلی زیباییه..رفتگانمونو اونجا میبینیم. خیلی خوشحالیم و اونجا تا بینهایته..سوره الرحمن رو بخون بهشت و گفته چطوریه
بچه ها این تاپیک که زده شده برای سال ۹۲هست و استارترش هم لغو کاربری شده چطوری میشه الان دوباره گذاشت ...
استارتر لغو کاربری بشه تاپیک که نمیترکه
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده👨👩👧👧