2777
2789
عنوان

بچه ها راحت شدم...امروز مزاحمم و پیدا کردم....بگم به خونوادش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره خطت رو عوض کنی وشماره ات رو هم به دختر عمه ات ندی یا یه مدت ایرانسل بگیر واین خط رو خاموش کن تا دست از سرت برداره عجب ادم نفهم وبی شعوریه میدونسته شوهرداری باز بهت اس داده
چجوری شماره ات رو گیر اورده مگه میشه ادم بی اجازه بره سر گوشی زن داداشش وشماره دیگران و برداره
چون فامیل هستین خیلی بده ممکنه از این به بعد شوهرت رو رفت وامد شما با فامیلهات حساس بشه و...

ولی با مقدمه چینی وخیلی اروم قضیه رو به شوهرت بگو یا به پدرت بگو که با شوهرت صحبت کنه و قضیه رو بهش بگه

ای بابا

به نظرم از اول باید به شوهرت میگفتی

با پسره خیلی جدی برخورد کن و بهش بگو یکبار دیگه sms بدی برات بد میشه . بگو تمام مسیجات و دارم صداتم ضبط کردم.
بهش بگو یکبار دیگه بهم sms بدی یا زنگ بزنی به شوهرم و بابام میگم بیان آبروتو توی کل فامیل ببرن

اگه دیدی دوباره sms داد اونوقت خیلی جدی باید به مسئله فکر کنی
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
من باشم از حقم نمیگذرم.حداقل به پدر مادرش میگم.شما میتونی پرینت تماس و اس رو بگیری؟اگه اره بگیر تا سند دستت باشه که اون مزاحمت بوده....باید براش درس عبرت بشه که دیگه از این غلطا نکنه
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
عزیزم من خودم اولین زنگ مزاحم یا تو خیابون و اول به شوهرم میگم همون لحظه اول!!!!! یعنی الان اگه شوهرم باشه گوشیم زنگ بخوره ببینم ناشناسه اول میدم اون جواب بده یا اگه هی تک بزنه یا اس بده میدم شوهرم صحبت کنه یا تو خیابون چند وقته پیش یه اشنایی کلید کرده بود روم و حتی تو اتوبوس با اینکه میشناسه منو دست بردار نبود منم فکر کردم حتما میخوان ابرومو ببرن شبش گذاشتم کف دسته شوهرم که حرف در نیاد البته شوهره منم تو این 10 سال ثابت کرده جنبه داره و مثلا اون اس میداد لباس قرمز بهت میاد شوهرم به من گیر نمیداد که این داره چی میگه؟؟؟؟؟ به خوده اون مزاحمه میپرید و به من شک نمیکرد

LilySlim Weight loss tickers