2777
2789
میدونید چون شما مادر و خانواده خودتون دوست دارید حتی بعضی ها بیشتر از شوهراتون اگر یه وقت چیزی بگند ...

ببینید این که ناراحت میشن بخاطر اینه که معذرت می‌خوام بعضی خانواده از اینکه میبینن پسرشون طرف اوناست سو استفاده میکنند و به هر طریقی که شده عروس رو اذیت میکنند و عروس هم از ظلم میبینه و هم همسرش طرفش نیست خب معلومه از همسرش ناراحت میشه و باید بهش حق داد.

یادمه یه بار از مامانم پرسیدیم ما رو بیشتر دوست داری(بچه هاشو) یا بابا رو؟ گفت هر کدوم یه جور. هی ...

خب یعنی همسرش رو بیشتر دوست داشته دیگه.

ولی حالا اگه یکی بگه همسرم رو از پدر و مادرم بیشتر دوست دارم بخدا همه میریزن سرش و کلی چی بهش میگن من نمی‌دونم چرا؟؟؟؟

بعدشم مامانت حق داره پدرتون رو بیشتر دوست داشته باشه بلآخره برای بعضیا همسر عزیز تره برا بعضیا بچه. ولی مطمئناً کسی که همسرش از بچش عزیز تره یعنی اون از کل دنیا براش عزیز تره. ولی این مثال اشتباست که چون لب بوده دندون هم اومده. چون خیلیا هم هستن بچشون عزیز تره و این اگه قرار باشه بخاطر این ضرب المثل همسر عزیز تر باشه که دوست داشتن معنی نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید