2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول بابام و مامانم بعد شوهرم بعد خواهرو برادرم قبلا اول شوهرم بودهههه
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
خدا مامانم بابام دخترم خواهرم خواهرزاده هام برادرهام و بچه هاشون بعدش هم فکر کنم شوهرم
بعضی موقع ها هم دلم میخواد مادرشوهرم رو خفه کنم
خدایا اگر من به تو بد کردم تو را بنده دگر بسیار است, اما اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدای دگر کجاست؟
همه مادراشون خیلی دوست دارند حالل اگر همین حس مرد به مادرشون داشته باشنند میگنند مامانی در صورتی که ...

چیکار میکنن؟ از سیاستشون میگن عیبی نداره مادرش رو بیشتر دوست داشته باشه ولی از اون ور میگن من باید عزیز تر از بچه باشم براش! این درسته به نظرتون؟

در صورتی که بچه از پدر و مادر عزیز تره.

بعدشم مگه اگه آدم همسرش رو از مادرش بیشتر دوست داشته باشه چیز بدیه؟؟؟؟

این همه آدم میگن من همسرم رو بیشتر دوست دارم کسی چیزی نمیگه ولی آدم از ترس حتی نمیتونه بگه همسرم از مادرم عزیز تره مگه اینکه ی سریا بهش چیزی نگن.

منم اگه پدر و مادرم خودشون رو بیشتر از من دوست داشته باشن ناراحت نمیشم در صورتی که بهشون بر نخوره که در آینده من همسرم رو بیشتر دوست داشته باشم.

2810