2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر عزیزم
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
اصلا نمیشه گفت کدوم رو بیشتر کدوم رو کمتر.
نوع محبت فرزند به مادر و مادر به فرزند و زن به شوهر هر کدوم از یه جنسه.
شاید کسی بین بچه هاش بتونه بگه کدومو بیشتر دوست داره یا بین خواهر برادراش یا یه مردی بگه کدوم زنشو! ( هه هه) اما بین بچه و همسر و مادر و پدر نمیشه گفت کدوم بیشتر کدوم کمتر چون نوع محبت بین نسبت های مختلف کاملا متفاوت میشه و وقتی جنسشون یکی نباشه نمی شه مقایسه کرد. مثل اینکه از شما بپرسن سیب بیشتر دوست داری یا کفش؟
میگین وااااا یکی خوردنیه یکی پوشیدنی یعنی چی کدوم؟!
یادمه یه بار از مامانم پرسیدیم ما رو بیشتر دوست داری(بچه هاشو) یا بابا رو؟ گفت هر کدوم یه جور.
هی که اصرار کردیم نه کدومو بیشترآخرش خندید و گفت: لب بوده که دندون اومده!
نه فکر نکنم ولی عاشق بچه هامم راستی انقدر شوهرم گفته بچه هاتو بیشتر دوست داری باورم شده..........

آخه وقتی بهشون چیزی می گه می خوام بکشمش ولی خودم هر چقدر دعواشون کنم اشکالی نداره ... خودخواهم نه
2810