2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اولش معلوم بود آقای امید به چه منظوری این سوالو می پرسن

خب معلومه همه یا بهتره بگم خیلی ها چه مرد چه زن خونوادشونو که از ابتدای تولدشون باهاش بودن و بیشتر از همسرشون دوست دارند

میدونید چون شما مادر و خانواده خودتون دوست دارید حتی بعضی ها بیشتر از شوهراتون اگر یه وقت چیزی بگند یا کاری بکنند ناراحت نمیشید و به دل نمیگیرید ولی چون این حس به خانواده شوهر ندارید اگر چیزی بگند یا کاری بکنند با توجه به سابقه ذهنی که وجود داره سریع موضع میگیرد ناراحت میشید و با همسرتون شاید دعوا و بحث کنید
جالب بود اقا امید
من نمی تونم بین شوشو و دختر و مامان و بابام فرقی بذارم به قولی همه را یه مدلی دوست دارم ولی در کل عاشقانه دخترم را ستایش میکنم..
خانواده شوهرم را هم خیلی دوستشون دارم چون خیل خوب و فهمیده هستند و در حد توانشون برامون مایه میذارن
خونوادم که شامل همسر و دخترم می شه.
پدر و مادرم که خیلی دوستشون دارم.
خواهر و برادرام.
چند تا دوست خوب هم دارم.
بعضی از بزرگان و مفاخر کشورمون رو هم خیلی دوست دارم.

از کسی بدم نمیاد. کلاً به همه احترام می زارم و یک اصولی رو در ارتباط با همه افراد رعایت می کنم.
یک نفر باید خیلی خیلی کارای بدی بکنه که دید من نصبت بهش منفی بشه ولی یه اخلاقی دارم که اگه کسی از چشمم بیافته دیگه افتاده! یک مثلی هست که می گن فلانی مثل اشک از چشمم افتاد، منم همینطوریم. وقتی یک نفر از چشمم بیافته دیگه هیچی درستش نمی کنه. متاسفانه چندنفری هم دور و برم هستن که اینطوری در موردشون فکر می کنم.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
بله امید جان بهتون حق میدم

توی نی نی سایت و متاسفانه توی اکثر تایپیکا از مامی شوشو و آبجی شوشو پر شده ولی حالا یه سوال اگه شما

جای ما بودید و آبجی شوشو و مامی شوشو همه جوره توی ذوقتون می زدن اونوقت چیه ؟؟ اصلاً بهتر بگم اگه خانواده

خانومت باهات بدخلقی کنند اونوقت موضع شما در مقابل اونا چیه ؟؟؟؟؟
برای شفای امیر پارسا 4ساله ................ صلوات
من مجردم ولی اگر این اتفاق بیفته در اینده
چیزی نمیگم چون شخصیت اونها شکل گرفته نمیتونند عوض بشند اگر من بخام خوشبخت بشم باید طوری رفتار کنم که هم همسرم هم خانوادش نظرشون عوض بشه نه اینکه زود موضع بگیرم بخام جر وبحث کنم
من دخترم را بیشتر از همه دوست دارم و بعد خانواده ام و از کسی بدم می آید که دو رو باشد در ظاهر با من خوب هستند و پشت سرم حسودی و بدی می کنند به عنوان مثال 2 تا جاری ام چون تا الان خوبی کردم جز بدی ندیدم در سال جدید کاری کردند که تصمیم گرفتم بگذارمشان کنار و باعث بشوم بیشتر از قبل لجشان در بیاید
ببینید آقا امید این حسی که ما نسبت به مادر شوهر یا خواهر شوهر داریم دقیقاً مثله این حس رو اونها هم نسبت به ما دارند

به عنوان مثال وقتی مادر شوهر من میاد خونه من برای شام یا هر چیز دیگه حتی یه نمکدون جابهجا نمی کنه

ولی مادر خودم تا ظرفهارو سرجاشون نذاره از خونم نمی ره

وقتی خواهر شوهرم مهمون داره مادر شوهرم از یک روز قبل می ره به کارهای دخترش می رسه ولی توی خونه من دست به سیاه و سفید نمی زنه

دقیقاً این حس اوناست نسبت به من که عروسشون هستم

منم هیچ وقت توقع ندارم حس به دخترشون رو به من هم داشته باشند

اولین صدایی که می شنویم صدای تپش قلب مادرمونه .....!!!!!
2810