2777
2789
 که دور از جونش سرطان سینه بگیره !!! میدونی سوتین تنگ علت اصلی سرطان پستانه؟!

واقعا ؟؟؟؟ ای خدا من سینه هام بزرگه تا الان همش سوتین تنگ میبندم که سینه هام و کوچیک نشون بده تا حالا اصلا نمیدونستم ضرر داره

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

مگه میشه صفحه رشد توی ده سالگی بسته بشه؟ اینطور باشه همه ما باید توی قدی که همون سن پریود شدیم مونده باشیم!

عزیزم ببرش دکتر غدد اون اول آزمایش میده بعد یک عالمه راهکار تغذیه و ورزش میده و اگهههههههه خیلی وضع وخیم باشه ممکنههههههه دارو هم بده که حالا بعد بخوای نگران عوارضش باشی!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما و مادرتون یا عمه ها و مادر بزرگ پدریش چند سالگی پریود شدید؟! 

علائم ثانویه ی بلوغ بطور طبیعی بین ده تا پانزده سالگی بروز میکنه . اگر دخترتون ده ساله است احتمالا روند طبیعی رشده و بلوغ زودرس نیست

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
مگه میشه صفحه رشد توی ده سالگی بسته بشه؟ اینطور باشه همه ما باید توی قدی که همون سن پریود شدیم مونده ...

آره دکتر غدد ب منم گفت اولین پریود صفحه ی رشد بسته میشه منم خیلی غصه میخورم واسه دخترم

زن داداشم سینهاش کوچیکه .دخترش بما برده سینهاش از ۱۰ سالگی دراومده بزرگم‌میشه مث ما

عزیزم قدش چی به باباش رفته من دوس دارم قدش به باباش بره دخترم سینه هاش مهم نیس برا خودم بزرگه 

من این نشونه ها رو ببینم براش یک عالمه وسایل میگیرم و براش توضیح میدم. بعدم وقتی پریود شد جشن میگیریم میخوام احساس خوبی به بدن خودش و عملکرد طبیعیش داشته باشه.

آره دکتر غدد ب منم گفت اولین پریود صفحه ی رشد بسته میشه منم خیلی غصه میخورم واسه دخترم

شروع میکنه به بسته شدن نه اینکه بسته بشه و تموم. این روند تا حدود 17 سالگی ادامه داره.

من این نشونه ها رو ببینم براش یک عالمه وسایل میگیرم و براش توضیح میدم. بعدم وقتی پریود شد جشن میگیری ...

جشن پریودی😑خجالت میکشه بچه جلو باباش  یا داداشش خب

خواب دیدم برگشتی پاشدم صدقه دادم    
من برا اون بیچاره غصم شد

دقیقا منم 😔 چون خود منم همچین مادری داشتم که به شدت از بلوغ و اینطور چیزا ترس داشت و اصلا باهام راجع به همچین مواردی حرف نزد . الانم که به شدت از ازدواج کردن من میترسه و بدش میاد! 

واقعا ؟؟؟؟ ای خدا من سینه هام بزرگه تا الان همش سوتین تنگ میبندم که سینه هام و کوچیک نشون بده تا حال ...

بله واقعا . میتونید از متخصص سوال کنید

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
شروع میکنه به بسته شدن نه اینکه بسته بشه و تموم. این روند تا حدود 17 سالگی ادامه داره.

ب خدا ب من گفت پریود بشه قدش همین میمونه سه باره پیش متخصص میبرمش خیلی میترسم اینقد عصبی شدم 

خودم تقریبا زود به بلوغ رسیدم. دقیقا خودم هم کلاس چهارم بودم که سینه هام رشد کردن. خودم جز بچه های بلند قد مدرسه بودم. اما وقتی اول راهنمایی شدم و پریود شدم سرعت رشد قدم کم شد. الان قد متوسط دارم. اما مشکل من اینه که قد شوهر م  بلند نیست.