2777
2789
اینو بگم که با وجود یک دختر یکساله بسیار وابسته اصلا فرصت کلاس رفتن ندارم هرچی هست باید باید با کامپیوتر و کتاب باشه

زبانم هم در حد متوسطه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا کسی اطلاعات نداره من دارم دو روزه تاپیک میزنم به نظر شما من اگه هفته ای سه جلسه دو ساعته برم زبان در حد متوسط گیرایی بالا چقدر طول میکشه تافلمو بگیرم
خدایا کمکم کن........................ میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید
اینجا کسی اطلاعات نداره من دارم دو روزه تاپیک میزنم به نظر شما من اگه هفته ای سه جلسه دو ساعته برم زبان در حد متوسط گیرایی بالا چقدر طول میکشه تافلمو بگیرم
من هم یکی از دوستام سه ساله به کوب کلاس میره ولی همت نداره آزمون بده.. این خانوم که میگم سریع مدرک گرفت شش ماه زندگی اش آلمانی شده بود تا زبان گوشی اش یا آهنگی که توی ماشین گوش می کرد
آخه من واسه کارم میخوام باید آدم بارش باشه دیگه یه موقع مصاحبه کردن با آدم سوتی نده ببخشیدا این همه سوال میکنم آخه از فردا قراره برم کلاس زبان ثبت نام کنم که منم مثل دوست شما تمام زندگیم اینگلیش بشه فقط خدا کنه بتونم زود بگیرم آخه من شاغلم و متاهلم هستم فکر کنم یکم سخت باشه ولی چون عاشق زبانم حلش میکنم اینارو

من ۶سال سفیر رفتم قبلشم کلی خود اموز و کتاب خودم خریدم اما نه میتونستم صحبت کنم نه بفهمم نه بخون منه فیلم ببینم نه اهنگ یعنی کاملا صفر بودم بعد از طریق خواهر زاده زنداییم که تابحال پاشو تو کلاس زبان نزاسته بود با یه خانمی اشنا شدم که به بچه های خارج از کشور که مشکل زبانی دارن یا بچه های ایران که میخوان سریع برن اونور یا مدرک بگیرن اشنا شدم بعد خداروشکر ۶ماه باهم کلاس مجازی رفتیم بعد هم الان ایلتسم رو گرفتم ایشالا تا اخر امسال هم از ایران میرم  توصیه من به تو بگرد یه معلم عالی مث این خانم پیدا کن😘