2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
سلام عزیزم شماچیکارکردیدبلخره سرکلاژشکمی انجام دادیدنتیجه گرفتیدپیش کدوم دکتررفتیدممنون

سلام به روی ماهت عزیزم 

آره خانومم من تیر 98 سرکلاژ شکمی

با لاپاروسکوپی توسط آقای دکتر آصف جاه انجام دادم

چندماه فاصله انداختم

اول اسفند 98 هم اقدام و خدا رو شکر توو

همون ماه اول باردار شدم و بعد از سالها انتظار در 99/8/8 گل پسرم بدنیا اومد

امروز هم 75 روزه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا آخرین بارداریم مثل شما بودم توی هفته و سرکلاژ وحتی پساری هم داشتم .شما چه تصمیمی گرفتین ؟ ...

من تحت نظر پزشکم ولی بهم گفت اینبار باید سرکلاژشکمی بکنی...شماسرکلاژشکمی بودی یا واژینال؟

❤میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین...ممنونم
سلام به روی ماهت عزیزم  آره خانومم من تیر 98 سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی توسط آقای دکتر آصف جا ...

قدمش مبارک عزیزم...خیلی خوشحال شدم...

عزیزم با سرکلاژ شکمی هم باید استراحت مطلق باشیم یا میتونیم راه بریم؟

سلام .خیلی خوشحالم برات نسترن جان .پبگیر سرنوشتت بودم و خداروشکر که ختم ب خیر شد .من ی ماما هستم ک ا ...

ببخشید عزیزم مگه شما سرکلاژ شکمی نبودی آخرین سقطت؟چرا دوباره سرکلاژشکمی شدی؟یعنی وقتی سقط کردی سرکلاژ و باز کردن ک مجدد سرکلاژ شدی؟

شما هم در عرض يك روز و يهو دهانه رحمتون باز شد؟ پارگي يا نشتي كيسه آب هم داشتين؟

سلام عزیزم. منم دو بار سابقه پارگی زودرس کیسه آب داشتم. چون دیدم شما هم دنبال راهی برای پیشگیری از تکرار هستی، اگر ممکنه درخواست دوستیم قبول کن که بعدا ازت کمک بگیرم

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
قدمش مبارک عزیزم...خیلی خوشحال شدم... عزیزم با سرکلاژ شکمی هم باید استراحت مطلق باشیم یا میتونیم را ...

عزیزم استراحت مطلق کاملا اشتباه هست

چون عوارض بدی همچون عفونت و سرگیجه

و... داره

گلم استراحت من نسبی بود. 

دستشویی م فرنگی بود

هفته ای دو سه بار حمام حداقل 10 دقیقه 

نمازها رو نشسته روو صندلی میخوندم

غذا رو روی تخت میخوردم

فقط کارِ خونه نمیکردم نهایتا گرم کردن غذام

و اینکه آزمایشگاه و مطب و سونو و تزریقات 

رو هم مرتب میرفتم

به تختم هم هیچ وقت شیب ندادم

سلام عزیزم. منم دو بار سابقه پارگی زودرس کیسه آب داشتم. چون دیدم شما هم دنبال راهی برای پیشگیری از ت ...

سلام عزيزم، چشم، در خدمتم 

الهي به خوشي بهترين برات پيش بياد

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
عزیزم استراحت مطلق کاملا اشتباه هست چون عوارض بدی همچون عفونت و سرگیجه و... داره گلم استراحت من ن ...

نسترن ۳۴ عزیز اولا از ته قلبم برات خوشحالم که گل قشنگت رو سالم و به موقع دنیا آوردی و از خدای مهربون میخوام که برای همدیگه سالم و شاد حفظتون کنه. دوما خداروشکر میکنم که همیشه در اوج ناامیدی انسانهایی رو در مسیر زندگیمون قرار میده که دلمون آروم بگیره. چند روزی هست که تاپیک های شما و دوست خوبتون بانو که ایشون هم از سرکلاژ شکمی نتیجه گرفتن رو دیدم، و روحیه ام خیلی بهتر شده. منم چندماهی هست که گلم رو که در هفته ۲۸ دنیا اومد و تقریبا بعد از یکماه آسمونی شد، از دست دادم. هرچند من یک گل زیبا توی خونه دارم ولی به هرحال غم از دست دادن عزیزم برام سنگین هست. وقتی شرایط سخت شما و بانوی عزیز رو دیدم و تاپیک های قبلیتون که هرگز از رحمت خدا ناامید نشدید برام تلنگری شد.

من بارداریهای قبلیم پارگی زودرس کیسه آب داشتم ولی توی هیچ کدوم سرکلاژ نشدم چون دکترم معتقد بود طول سرویکس خوب هست و نیازی نیست. به نظر شما اگر خودم درخواست کنم با توجه به اینکه قبلا سرکلاژ نشدم سرکلاژ شکمی رو قبول میکنن انجام بدن. چون من هم سنم از ۳۵ گذشته هم ذخیره ام پایینه و هم اینکه واقعا توان روحی تکرار مشکلم رو ندارم و حتی همسرم دیگه چندان موافق اقدام مجدد نیست، اما خودم انگار که بخوام یه جای خالی روپرکنم تا قلبم آروم بگیره باز به فکرش هستم.

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
ماهیرخ جان منم به مرور یه چیزایی یاد گرفتم خانومی شاید رحمت سرده خدا رو شکر که نطفه ت عالی یه عزی ...

سلام عزیزم من دوتا زایمان زودرس تو هفته ۲۲ و ۲۵ داشتم ک دومی رو هم سرکلاژ بودم فقط من انقباض داشتم شما انقباض نداشتی ؟ میترسم اگه سرکلاژ شکمی بشم این انقباضات پاره کنه رحممو 

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭

نسترن جان خواهش میکنم هر وقت پیام منو دیدی جواب بده من تقریبا ۶ روزه که پسرمو تو هفته ۲۵ با وجود سرکلاژ مکدونالد از دست دادم یه زایمان زودزس دیگه هم تو ۲۲ هفته داشتم هر دو شونو با درد و انقباض رفتم بیمارستان که دومی سرکلاژمو کشیدن چند ساعت بعدشم کیسه ابم با درد پاره شد بخدا الان چند روزه دلم خونه همش گریه میکنم حالم خوب نیست الان میدونم زوده اما من تخمدان پلیکیستیک هم هستم و با دارو باردار شدم نمیدونم اگه سرکلاژ شکمی بشم بعدش اصلا میتونم باردار بشم یا نه خیلی تحت فشارم یکم دلداریم بده لطفا .میترسم نتونم مادر بشم دیگه بنظرتون تحت نظر کدوم مرکز ازمایشایی ک گفتینو انجام بدم ؟ میخوام پیگیر این قضیه بشم نمیخوام نا امید بشم  کلا بطور تقریبی هزینه ازمایش و عملتون چقدر شد ؟ ببخشید من خیلی سوال پرسیدم حالم خیلی بده یه معجزه میخوام تو زندگیم 😭😭😭😭😭😭😭

خدایا یه معجزه بهم نشون بده 😭😭😭😭😭😭