2777
2789
ابجی رفتم ولی کو پیشرفتمون؟😑 من نمیگم نرو میگم به امید کار نرو همین 

کارم که نباشه کلاسش هس ...حالا اینقد تو خونه میشینیم مگه چی میشه شغلی که نیس 

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
خخخ ...حالا من قبول شم ....ی سال امتحان دادم غیر انتفاعی شدم نرفتم ....حالا امسال خداداند

اسون امتحانش اصلا نگران نباش خودم دولتی قبول شدم ولی خب تو رشته ات بهتر میشه ازش استفاده کرد من باید از کشور برم😂😂😂😂 یک جای دیگه 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععههههههه این همه زحمت و همت پیشرفت نیس.؟

خوب من پیشرفت تو این میدیدم که بتونم برم کار مستقل بشم تعریفمون از پیشرفت فرق داره خیلی شایدم واسه این ناراحتم که هرکی منو دید گفت ارشد و لیسانس ور هم خیلی بیشتر دلم سوخت 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اسون امتحانش اصلا نگران نباش خودم دولتی قبول شدم ولی خب تو رشته ات بهتر میشه ازش استفاده کرد من باید ...

خدایی برا ارشد زوره بری ازاد و اینا ....

خدایی برا ارشد زوره بری ازاد و اینا ....

ماشالله گرون میکیرن خیلی خیلی  سر کار میری یا نه

خوب من پیشرفت تو این میدیدم که بتونم برم کار مستقل بشم تعریفمون از پیشرفت فرق داره خیلی شایدم واسه ا ...

مننم عیییییین همخودت تازه میگن درستو که نخوندی چون ارشد قبول نشدم 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
مننم عیییییین همخودت تازه میگن درستو که نخوندی چون ارشد قبول نشدم 

مثلا من میخاستم با ارشد برم سرکار خب بعدش یکسری بودند با مدرک دیپلم فوق دیپلم با پارتی رفتند سر کار این بیشتر منو چزوند چون واقعا حق نبود ما خودمون بکشم انقدر سختی بکشیم بعد اخرش به نفعه بقیه باشه 

ن هنوز کاش بودم کاش

برو دنبال کار ابجی این همه رشته ات کاربرد داره 

مثلا من میخاستم با ارشد برم سرکار خب بعدش یکسری بودند با مدرک دیپلم فوق دیپلم با پارتی رفتند سر کار ...

تو این مملکت پارتی نداشته باشی بیچاره ای

مثلا من میخاستم با ارشد برم سرکار خب بعدش یکسری بودند با مدرک دیپلم فوق دیپلم با پارتی رفتند سر کار ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2835225/نماز-امشب-شب۲۹-ام-ماه-رمضان

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏