2777
2789
شما رشته تون چیع؟

من رشته ام زبان و ادبیات عربی بود زبون دیگه خیلی سخت بود برامون😑😑😑

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هدفم کاربود😑😑😑 بعد که رفتم دیدم ای دل غافل ارشدم برم بیکارم😑😑😑 خواستم برم دکتری قیدش ...

ان شالله پیدا میکنی ...رشته تون چیه؟

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
 من هدفم کاربود😑😑😑 بعد که رفتم دیدم ای دل غافل ارشدم برم بیکارم😑😑😑 خواستم برم دکتری قیدش ...

خب ماهم هدفون کاره هدفمون پیشرفته هیچی ام که نباشخ سرکار که نری هم از لیسانس ها رتبت بالا تره  

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
اره 

ان شالله که موفق باشی چی میخونی؟ کنکور ارشد اسون نگران نباش

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
گفتم ۲۳ و۲۴ خرداد ...

اونو میدونم الان گرفتم

منظورم اینه که کارت اینا ک لازم نیس براجلسه امتحان؟بجزاون برگه؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
خب ماهم هدفون کاره هدفمون پیشرفته هیچی ام که نباشخ سرکار که نری هم از لیسانس ها رتبت بالا تره & ...

هعی ایجی دلم خونه درس واسه خودش بخون که اگه اومدی تو بازار کار دیدی. کار نیست مثل من پژمرده نشی ارشدم هم واردش که بشی انقدر اذیتتتتت میکنند که نگو فقط با علاقه باید وارد شد 

ان شالله که موفق باشی چی میخونی؟ کنکور ارشد اسون نگران نباش

من لیسانس نرم افزارم ارشد رفتم ای تی که راحتتر قبول شم چون ای تیا خیلی ضعیفتر از بچه ها کامپیوترن اما تنبلی کردم کم خوندم

من لیسانس نرم افزارم ارشد رفتم ای تی که راحتتر قبول شم چون ای تیا خیلی ضعیفتر از بچه ها کامپیوترن ام ...

نترس راحته ولی وارد ارشد که بشی پوستت میکنند سر پایان نامه😑😑😂 به قول استادم میگفت یک بلایی سرت میارن دکتری پیدات نشه

هعی ایجی دلم خونه درس واسه خودش بخون که اگه اومدی تو بازار کار دیدی. کار نیست مثل من پژمرده نشی ارشد ...

آبجی مسیری که خودت رفتی پیشرفتم کردی  به بقیه جوونای مردم نخند   نا امیدشون نکن 

ان شالله به حق این روزای عزیز کار پیدا کنی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
آبجی مسیری که خودت رفتی پیشرفتم کردی  به بقیه جوونای مردم نخند   نا امیدشون نکن  ...

ابجی رفتم ولی کو پیشرفتمون؟😑 من نمیگم نرو میگم به امید کار نرو همین 

نترس راحته ولی وارد ارشد که بشی پوستت میکنند سر پایان نامه😑😑😂 به قول استادم میگفت یک بلایی سرت می ...

خخخ ...حالا من قبول شم ....ی سال امتحان دادم غیر انتفاعی شدم نرفتم ....حالا امسال خداداند

ابجی رفتم ولی کو پیشرفتمون؟😑 من نمیگم نرو میگم به امید کار نرو همین 

ععههههههه این همه زحمت و همت پیشرفت نیس.؟