2777
2789
عنوان

هزینه پیش دبستان پسرانه منطقه 2 یا 5

1545 بازدید | 6 پست
دوستان عزیز برای سال تحصیلی 91 گل پسرتونو کدوم مدرسه گذاشتین لطفا نام مدرسه و هزینه رو به من بگید.
کسی تلاش یا رهیار نوشته؟چقدر هزینه کردین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم آموزش و پرورشیم . منطقه 5 . رهیار خوبه . امام محمد باقر(باقرالعلوم ) خوبه . قلم خوبه . اینا غیر انتفاعیند . هزینه رو من دقیق نمی دونم زنگ بزن اداره واحد غیر انتفاعی بپرس .
تو دولتی ها بگو خونتون کجاست بدونم میگم اونم بهت .
داخلیشون 258
سلام فرزانه جان براتون ایمیل زدم و همین جا کپی هم میکنم که شاید ایمیلتون رو چک نکنین
سلام فرزانه جان
من در حال تحقیق در مورد پیش دبستانی بودم که پست شما رو دیدم و خیلی خوشحال شدم و امیدوارم که ایمیل منو دریافت کنین
پسر من مهد کودک میره و من برای پیش دبستان هم ثبت نامش کرده بودم ولی متاسفانه همین امروز متوجه شدم که معلم فارسی زبان که هفته ای دو روز میاد مهد به شدت بد اخلاق هست و بچه هارو تنبیه میکنه و کلا هیچی به بچه ها یاد نمیده و خیلی ناراحت شدم چون در مقابل پیش دبستانی و مهد کودک باید ماهی چهار صد تومن به مهد میدادیم و این اصلا قابل قبول نیست خلاصه اینکه تصمیم گرفتم پیش دبستان رو مدرسه بگذرونه و از اونجایی که من دو تا بچه دارم که دومی الان سه ساله هست بعید میدونم در آینده از پس شهریه دو تا غیر انتفاعی بر بیام البته اگه واقعا ارزشش رو داشته باشه اینکارو میکنم ولی الان پسرم که پنج ساله هست و امسال باید پیش دبستانی بره کلاس زبان کلاس نقاشی کلاس موسیقی کلاس کامپیوتر رفته و هر کدوم رو تا حدودی آشناست و زبان و موسیقی رو به طور جدی دنبال میکنه دنبال یه مدرسه دولتی خیلی خیلی خوب هستم که معلم هاش خوب باشه بچه هاش خیلی زیاد نباشن خلاصه یه مدرسه معقول باشه ما منطقه پنج هستیم ببخشید سرت رو درد آوردم ولی واقعا برای بچه ام نگرانم و از دست خودم ناراحتم که قبل از اینکه درست حسابی تحقیق کنم همین جوری اسمش رو نوشتم و الان یه دفعه ای با این موضوع مواجه شدم راستی میخواستم در مورد مدارس هیئت امنایی یا همون مشارکت مردمی بدونم یا مدارس نمونه مردمی اینا به چه صورت هستن؟ خیلی خیلی ازت ممنونم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت