2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام الی جان . خوبی عزیزم ؟ نی نی گلت خوبه ؟ رزا هم همینطوریه . تا صبح ساعت 4 میخوابه ولی بعدش دیگه دو ساعت دو ساعت بیدار میشه وشیر میخواد تا ساعت 9 . 9 به بعد بهش شیر خشک میدم . ولی کلا اول سینه ام رو میدم بعد شیر خشک . راستی اگه خدایی نکرده نی نی مون مریض بشه چه بیمارستانی رو توصیه میکنی ؟ ممنون میشم .
الی جان عکس گذاشتی که ماشاله چقدرنم نازه این هانا خانم .خدا حفظش کنه و سایه ی شما و پدرش همیشه بالا سرش باشه . من سایت http://8pic.ir/ میرم.
سلام مامی کیان . کیان گلت چطوره . رزا هم غلت میزنه و رو یه دست می افته نه میتونه دمر شه نه طاق باز کلی میخندیم بش . نگران نباش رزا هم نهایت 4 ساعت بخوابه اونم گریه نمیکنه و من از ملچ ملوچش می فهمم شیر میخواد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شری بانو جون رزا جونم رو ببوس
اتفاقا کیان هم همینطوره اونم دیگه هر ساعتی صبح بیداربشه دیگه مرتب شیر میخواد منم تا ظهر بهش شیر خودم رامیدم بعد دیگه شیرخشک توی ظهر هم میخوابه بیدار بشه بازم شیر خودم را میدم ولی دیگه عصر که تاشب بیداره شیرخشک آخه وقتایی که بیداره سینه نمیگیره اگرم بگیره سریع ول میکنه اما اگه از خواب بیدار بشه راحت سینه میگیره و میخوره
سلااااام به همگی.
مرسی شری بانو. حتما. منم میخوام کتابای هوش و بگیرم شاید تاثیر داشت.
الی جون کیاشا هم هرروز بین ساعت شش تا هفت بیدار میشه و دیگه نمیذاره من بخوابم. بعد که من پا میشم و شروع میکنم به کارام اون خوابش میگیره و میخوابه. اونموقع است که حس خودکشی به سراغم میاد:))))))
الی جون قبلا کیاشا هم یکساعت یه بار شبا بیدار میشد. به دکترش که گفتم گفت چون خواب شب برای رشد لازمه یکهفته شربت هیدروکسی زین بهش بده خوابش تنظیم میشه. این شبا که دادم خوب خوابید.حالا از امشب که دیگه قطع کنم باید ببینم چی میشه. ولی دکترش گفت عادت میشه براش که بهتر بخوابه.
راستی الی جون دخترت خیلی نازه. ماشالله. خدا حفظش کنه.
منم بلد نیستم عکس بذارم :((( یاد منم بدین.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
مامی کیان بچه ها به سینه و شیر خشک شرطی میشن دیگه یه ساعت هایی شیر خشک میخوان یه ساعت هایی سینه .
خوبی مارین جان ؟ کیاشا خوبه ؟ مارین جان برو اون سایتی که آدرس دادم عکس رو آپلود کن و گزینه ی آخر آپلود شده ها رو تو ارسال پیست کن .
دوستاى خوب و عزیز م سلام.ممنون از لطف همه اتون به دخترم

شرى جون دوباره به وبلاگت سر زدم وخىلى لذت بردم.عکس ها واقعا قشنگه و خلاق بود و من کلى اىده گرفتم.هنر فوتوشاپت که فوق العاده بودولى .عمیقا براى فقدان پدر بزرگوارت متاسف شدم.برات صبر و پذیرش آرزو مى کنم.راستى الان بىمارستان خوبى براى بستر ى تو ذهنم نىست که هم کادرش ماهر باشند و هم پزشک معالجش. تو هم فقط به سلامتى نى نى فکر کن و به خدا بسپارش. از اىن جمله تاکىدى خىلى خوشم مىاد "من اىن بار را به اولوهىت درونم مى سپارم و خود آ سوده و رها به سر مى برم" براى من که خىلى آ رامش بخشه و هر وقت به هم مى رىزم واقعا آ رومم مى کنه.

مارىن عزیز. شربتى که گفتى دکترت داده جالب بود ولى من ترجیح مى دم همه چى به طور طبىعى پىش بره و خىلى موافق دارو نىستم مگر واقعا مساله خطرناکى وجود داشته باشه.راستى زودتر عکس کىاشا جونو بذار.ما منتظرىم ى اللا!!!
آخی شری بانو منم تسلیت میگم و امیدوارم شما و بقیه اعضای خانواده ت سالموسلامت باشین.
آدرس وبلاگت و بده منم سر بزنم.
الی جان حتما بزودی عکس میذارم. دیشب که هرچی سعی کردم error داد. :(
الهى چه گل پسرى دارى.خىلى هم تىز و هوشیار به نظر مىاد.امىدوارم همیشه سلامت باشه. ببىنم کجاى اىن طفلکىها لاغره, بىخودى گىر مى دىد!

کىاشا, کىان و رزا اصلا تو عکسها لاغر دىده نمى شن.مىشه بگىد بىن کدوم دو تا نمودار منحنى رشد هستن,که اىنقدر نگرانىد؟من کمى واردم به اىن منحنى ها,ىه زمانى اىن کاره بودم!
مرسی الی جونم. لطف داری. بنظر خودمم لاعر نیست. این دکترا هی به آدم تلقین میکنن. وزنش رو نمودار ٥٠ و قدش رو نمودار ٧٥ بوده تا ماه پیش. حالا این هفته باید باز ببرمش برای کنترل سه ماهگی.
2810