2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مامانای خوب سلام
ببخشید من نتوستم چند روزی بیام یکمی ناراحتم آخه دایانا رو بردم دکتر گفت لگنش چرا خوب باز نمیشه باید ونوگرافی بده :(
حالا فردا دارم میبرمش سونو تورو خدا دعا کنید که چیزی نباشه
چه بچه نازی همتون دارین
راستی اینقدر برای شب خوابیدن بچه ها خودتونو ناراحت نکنید خیلی برای رشدشون خوبه که شب خواب طولانی داشته باشن
بچه ها بینی دایانا خیلی میگیره من همش احساس میکنم کیپه مال شما هم این جوریه؟
عزیزم انشاالله که هیچی نیست اصلا نگران نباش. مرسی خیلی لطف داری.
مامانای گل دیشب کیاشا از ساعت ٣ شب تا ٧ صبح پنج بار بیدار شد. شیرم انقد کم شده که سیر نمیشه. از امروز شیر خشک شروع کردم:(((
بینی کیاشا هم بعضی وقتا میگیره. قطره سدیم کلراید میریزم بعد با پوار میکشم. تمیز میشه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام خوبین مامانا ؟
ال جون خوبی؟ نی نی نازت چطوره . ممنون که به وبلاگم سر زدی . جمله ای که گفتی قشنگ بود منم از این جمله ها خیلی دوست دارم و مطمئنم تاثیر زیادی تو زندگی داره .
سلام مارین جان هزار ماشالهه به گل پسرت به قول مامان منم میگه این ورووجک ها اصلا تو عکس لاغر به نظر نمیان نیمدونم والا به هر حال خداحفظش کنه برات.راستی هر 8 ساعت قرص شیر افزا بخور . من عرق رازیانه هم خوردم خیلی خوب نتیجه داد.
مامی کیان جان تو خوبی؟ کیان خوبه ؟
تو خوبی دایانا جون ؟ نی نی مننم بینی اش خس خس میکنه مخصوصا صبح ها دکتر قطره سدیم کلراید داد که میریزم خوبه . انشالله که چیزی نیست عزیزم .
مواظب نی نی هاتون باشین.
شری جونم تو عکس اینطوریه. ولی وزنش رو نمودار ٥٠ درصده. تازه اگه به زور بمونه رو نمودار.
مرسی از راهنماییتون برای شیر. الان میرم از داروخانه میگیرم.
سلام مامانهای گل.خوبین؟ منم امروز سرم شلوغ بود ، حالا اومدم. مامی دیانا نگران نباش .معمولاً همهء بچه ها رو بدو تولد از نظر در رفتگی مادرزادی لگن چک می کنند و اگه موردی بود زودتر تشخیص می دادن ولی سونو برای اطمینان بهتره انجام بشه..
شری جون حتا اگه بچه ای زیر صدک 50 باشه هم نرماله بهشرط اینکه رشدش صعودی باشه.این نمودارها معنیش اینه که یعنی 50 درصد بچه های نرمال وزنشون زیر منحنی 50 هست یا در مورد منحنی 75 یعنی 75 درصد بچه ها زیر نمودار 75 و فقط 25 درصد بالای اون هستند.بالای نمودار 97 یا زیر 3 بررسی ببشتری می خواد .وگرنه بقیه نرمالند با شرط صعودی بودن.
دماغ هانا هم گاهی می گیره ولی چون کوزه گر از کوزه شکسته اب می خوره و باباش متخصص گوش و حلق و بینیه کسی تحویل نمییگیره!
در مورد شیر افزا روی بروشورش که چیزی ننوشته از نظر علمی هم این جوجه ها که صفات ثانویه جنسی ندارن که رازیانه مثلا کمش کنه که! این نظر شخصیمه البته!
شبتون به خیر دوست جونا. راستی بگید کدوم شهرید و اگه تهرانید کدوم محدوده واینکه شاغلید یا نه و از کی سر کار میرید
من تهرانم.محدوده اریاشهر و احتمالا از شهریور سر کار برم
مرسی الی جون از کمکت. هم در زمینه نمودار هم شیرافزا. من شروع کردم به خوردن انشالله که اثر کنه. دیشب که کیاشا طفلک خیلی اذیت شد. شیر نداشتم بهش بدم شیر خشک هم نمیخورد و هی گریه میکرد.
راستی الی جون خودت دکتر چی ای؟ خیلی خوشبحال هانا جونه ها مادر و پدر حسابی با اطلاعات
من تهرانم. محدوده توحید. فوق لیسانس انگلیسی ام و تو کیش و سفیر انگلیسی درس میدادم. اگه مرخصی زایمان نه ماه باشه من از ٢٠ دی باید برگردم سرکار.اگه ٦ ماه باشه از ٢٠ مهر باید برگردم.
سلام دوستای خوبم
امروز میرم سونو دعا کنید
منم تهرانم ولنجک صناع غذایی خوندم
راستی اسم دکتر بجه ها تونم بگید من اول بردم پیش مدنی ، ولی الان میبرم پیش دکتر عالمی تو گیشا
راجب کلاسهای مادرو کودک شنیدین؟
مارین جون شیر هم زیاد بخور ماءشیر هم عالیه
راستی من نتوستم عکس بذارم چجوری میشه اینجا عکس گذاشت؟
من اول بردم پیش مقیمی توی جنت آباد که ختنه رو هم انجام داد.بعد بخاطر کولیک یکی بهم دکتر صبور تو گیشارو معرفی کرد.پیش اون میبرم. یه بارهم پیش تکیار بردمش تو تخت طاووس. اون خیلی سر وزن تو دلمو خالی کرد ولی باتجربه است. از صبور از همه بیشتر راضی ام.هم جوونه هم واقعا صبوره.مرسی دایانا جون از راهنماییت.
راستی منم عکس گذاشتنو از شری جون یاد گرفتم. سایت 8pic.ir عکس رو آپلود کن بعد آخرین لینک رو اینجا بذار و ارسال کن.
سلام گلدونه ها.چطورىن ؟
مامان دىانا. من با ىه دل پر از عشق براش دعا مى کنم. اومدى خبرشو بده.

مارىن جون. باور کن روزى صد بار آرزو مى کنم پزشکى نخونده بودم.چون خىلى از بىمارىها رو مى شناسم و روى خىلى از علامتها که ممکنه توجه هىچ مادرى رو جلب نکنه حساسم .مثلا هانا چند تا لکه روى پوستش داره که روزگار منو سیاه کرده. از اىن لکه هاىى که مردم مى گن ماه گرفتگى و غالبا هم بى خطره ولى مى تونه با بىمارىهاى مادرزادى خىلى نا جورى هم همراه باشه و تن منو مى لرزونه. در حالى که اگه پزشک نبودم شاید اصلا ندیده بودمشون کما اىنکه مامانم ىا پرستار بچه ام که خىلى هم با هانا در ارتباطند تا حالا ندید ه بودن.بچه ام از هر لحاظ در حال حاضر سالم و نرماله ولى نمى دونى من چقدر خون دل مى خورم که نکنه بعدها علائم اىن بىمارىهاى نادر و پىدا کنه!
خلاصه هر قدر کمتر بدونى راحت ترى. براى ما هم دعا کنید که مساله مهمى نباشه چون الان فقط باىد wait. And see رو پىش بگیرم و اىن منو مى کشه
2810