2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
سلام.چطورىن ؟نى نى گولوها خوبن ؟کجاىىد بابا؟
دختر من دىروز اولین غلتشو تنهاىى زد!طاقباز گذاشته بودمش داشتم کارامو مى کردم؛متوجه شدم صداى غر زدنش! عوض شده.وقتى اومدم کنارش دىدم غلت زده و دمر شده ولى نمى تونست دستشو از زىرش دربىاره و غر مى زد.
سلام بچه ها خوبین ؟ نی نی های نازتون چطورن ؟ مرسی از تعیف هایی که از رزا کردین .دیروز خیلی بی حوصله بودم . رزای نازنینم به خاطر لاغریش مجبور شد آزمایش بده. ازش خون گرفتن و خانمی که آزمایش گرفت به خاطر بی احتیاطی آز رو نخوند و فکر کرد خون برای بیلی روبینه و ازش کم گرفت وقتی دید دوباره آز داره باز به دست گل دخترم سوزن زد و رزای من از درد فریاد میکشید . وقتی دید چاره نداره تسلیم درد شده بود و اون صحنه جیگرم و ریش کرد لعنت به هر چی آدم بی دقت که تو کار درمانه . اینطوری بچه ی آدمو بدبخت میکنن . به هر حال گذشت و به خاطر دردی که رزا کوچولوم کشید بهش قول دادم بزرگ که شد یه خونه باربی براش بخرم.
من کتاب تقویت هوش نوزادان 3 تا 6 ماه رو باهاش کار میکنم . رزای منم یه هفته ای بود که سعی میکرد غلت بزنه و امروز یه غلت حسابی زد . و کم مونده بود پتوشو بخوره
من بی بی اینشتین براش نگرفتم اما آهنگ زیاد براش میذارم.شبها هم خیلی بیدار نمیشه معمولا تا 5 صبح خوابه. جدیدا میگه منو نگه دار بزن پشتم من پاهامو تکون بدم . خوب دیگه می بوسمتون بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی جون ماشالله به دخترت. چند وقتشه؟ یعنی منم به این زودیا منتظر غلت باشم؟؟
شری بانو خیلی ناراحت شدم برای رزا جون. چرا آزمایش خون خواستن؟ به وزن چه ربطی داره؟ آخه کیاشا هم وزنش کمه. من نگرانشم.
امروز از صبح هرکاری کردم شیر نخورد ولی همش گریه میکرد. شیر خشک بهش دادم خوب خورد و آروم شد. اصلا نمیدونم چرا. یعنی دیگه شیر منو نمیخوره؟؟؟ :(((
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
مرسى مارىن عزیز. هانا 2 فروردىنه. 39 هفته دنىا اومده. اره خىلى مواظب باش که حتما حفاظ داشته باشه. منم براى رزا جون خىلى ناراحت شدم.واقعا آدم دور از جونتون مى خواد خودش بمىره ولى آ ب تو دل اىن جوجه ها تکون نخوره
عزىزم به نظرم اىنقدر فکرشو نکن که کىاشا وزنش کمه. مى بىنى که چقدر شایعه. انرژی مثبت بفرست و نتیجه اشو ببىن. بعید ه که با ىک بار شىر نخوردن دىگه شىرتو نخوره. حتا اگه نخوره هم, اىن همه بچه هستند که شىر خشک مى خورن و کاملا هم سالمند. توى مدفوع هانا خون بود. وتا 6 ماه من باىد رژیم مى گرفتم ولى خود به خود خوب شد.با خدا همه چى ممکنه!من عمیقا به اىن موضوع اعتقاد دارم
الی جونم مرسی از این همه انرژی مثبت. نمیدونی چقدر آروم شدم پستتو خوندم. من اولش اصلا عین خیالم نبود. همش میگفتم مگه همه بچه ها باید توپول باشن؟ ولی دکترش خیلی نگرانم کرد. با یه لحنی گفت این بچه اصلا وزن نگرفته دیگه نمیخواد شیر بدی شیر خشک بده. منم دیگه حساس شدم. بنظرم تا وقتی شیر دارم حیفه شیر خشک بدم. ولی الی جون راست میگی انرژی مثبت خیلی مهمه. تا اون موقع که نگران نبودم انگار همه چی بهتر پیش میرفت. حالا میخوام دکترشو عوض کنم.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام الی مارین دایانا مامی کیان
چطورین ؟ نی نی ها چطورن ؟
نمیدونم چرا از رزا خون خواستند ممنون از همدردیتون . نباید اینقدر نگران وزن باشیم .باید انرژی بدیم الی راست میگه. من در مورد کتابای هوش فقط دیدم رزا با دقت نگاه میکنه حالا تا بعد چی بشه . مارین جان منم همین نگرانی رو دارم اما خیلی جالبه رزا شبا خیلی عالی شیر منو میخوره سعی کن اول شیر خودتو بدی بعد شیشه که شرطی بشه . فدای همتون
سلام دوستان. صبح به خىر. خوبىن ؟دختر من خىلى سحرخىز و کلا خىلى کم خوابه و من همىشه حسرت به دل ىه خواب حسابى هستم! دىشب هم هر ىک ساعت بىدار شده و شىر خورده و من رسما روانى شدم!قدر اىنکه نى نى تون شىر خشک مى خوره رو بدونىد .شبها سىر نمى شه و هى براى شىر خوردن بىدار مىشه! (با اىن گوشى نقطه هاى (ى) نمى افته,ببخشىد )
راستى اگر احىانا مجبور شدید از نى نى ها آ ز خون بگىرىد حتما بىمارستان پارس ببرىد چند تا تکنسىن اقا هستند که فوق العاده اند و با همسرتون هم برىد که سمت آ قاىون خونگىرى انجام بشه.خىلى سرىع و راحت خون مى گىرند. من سر هر دو تا بچه ام اىنو تجربه کردم.ضمنا آزمایشگاه معتبر و خىلى دقىقى هم هست دىگه.
سلام الی جون ماشالله به هانا خانم خوشگل خیلی نازه از دختره بزرگتم عکس بزار شبیه به همند؟
حالا برعکس کیان دیشب ساعت 2 که خوابید صبح ساعت 7 بیدار شد برای شیر تازه گریه ام نمیکنه من از صدای ملچ و ملوچش که داشت دستش را میخورد بیدار شدم ولی اعصابم خورد میشه اینقدر طولانی میخوابه و برا شیر بیدار نمیشه حالا نهایت 4 ساعت بخوابه ولی بیشتر نه
کیان هم با کمک من غلت میزنه بعد خودش صاف میشه ولی خیلی بدش میاد کلا از دمر بودن متنفره و گریه میکنه
عزیز دلم به خدا شب بىدار نشدن غصه نداره. دختر دوست منم 6 فروردىنه. اون هم مدتهاست شبها براى شىر خوردن بىدار نمىشه. خدا رو شکر کاملا هم سالمه وزنش هم خوبه. خودش و مامانش هم کلى خوشحالن!
مرسى از لطفت نسبت به هانام
2810