2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شری بانو ماشاالله رزا خانوم گل خیلی نازه. همیشه زیر سایه تون سالم باشه انشاالله.
من کتاب خاصی برای هوش نمیشناسم. ولی خوشحال میشم معرفی کنی بهم. من روزها baby einstein میذارم برای کیاشا تمشا میکنه. خیلی هم ازش خوشش میاد. کلی دست و پا میزنه براش. شنیدم برای تقویت هوش خوبه.
مامی کیان منم از اول سعی کردم به سر و صدا عادتش بدم ولی جدیدا خیلی حساس شده.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
هزار ماشاالله چه کوچولوهای به به
مامی کیان پسرت رو از خواب بیدارنکن دکتر دایانا میگه هرمون رشد تو خواب فعال میشه بهترینچیز خواب شبه تازه اگر بچت عادت کنه نصف شب بیدارشه دیگه خیلی سخت میشه این عادت و ازش گرفت
منم سعی کردم با صدا دایانا رو بخوابونم ولی نمیدونم چرا چند روزه همش میپره حتی وقتی بیداره
راستی شما ورزش میدین بچه هارو؟
سلام دوستان خوب.نمى دونىد چقدر ذوق کردم دىدم اومدىد !من با گوشى مىام و سخت و گاهی غلط تایپ مى کنم.ببخشید. توى اىن سن واقعا لازم نىست نى نى رو نصفه شب از خواب بىدار کرد مامى کىان عزیز. مطمئن هستم.
دختر من هم زىاد مى پره. هم تو بىدارى و هم اوائل خواب.وقت شىر خوردن هم خىلى وقتها کلى پىچ و تاب و وول مى خوره.
راستى اگه شک دارید در مورد نرمال بودن وزن نى نى. خوب به نمودار رشدش تو کارت رشد نگاه کنىد. زىر منحنى قرمز نباید باشه و حتما هم صعودى باشه. دىگه خىلى سخت نگىرىد. همىن که خوشحال هستند و مراحل تکاملشون خوبه ؛ىعنى سالمند.
من امروز دخترسه سالمو استخر برده بودم نتونستم سر قرار بىام. ببخشید. خداىى 1بچه با 2 تا خىلى فرق داره و اىنو وقتى نى نى دوم به دنىا بىاد ادم متوجه مىشه!
راستى من شنىدم خود شرکت بى بى انىشتىن بابت محصولاتش به خرىدارانش غرامت داده. همىنطور که مى دونىد موسىقى محصولات , منتخب بهترىن موسىقى هاى کلاسىک دنىا از معروفترىن موسىقى دانهاست و طى تحقىقاتشون فهمىدن اىن موسىقى ها وقتى با تصویر همراه مى شوند کاراىى خود را به علت جذابىت تصاویر از دست مى دهند.و بهتره تو اىن سن بچه ها جلوى تلویزیون گذاشته نشن و فقط موسىقى رو بشنوند.
من baby einstein رو از شهر کتاب روبروی پارک نیاوران خریدم. بنظرم خوبه. در باره چیزی که الی جان گفت من اطلاع ندارم. در ضمن هر کس بچه اش شب بیدار نمیشه باید حسابی خداروشکر کنه. چون از شیر شب گرفتن میگن کار خیلی سختیه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
راستى من بازى هواپیما با هانا مى کنم خىلى بهمون خوش مى گذره. به پشت مى خوابم زانوهامو خم کرده داخل شکم جمع مى کنم.و هانا رو روى ساق پاهام به حالت دمر مىذارم. طورى که کله نازش رو به روى من قرار مى گىره و از بالاى زانوهام منو نگاه مى کنه.بعدش پاهامو داخل شکم جمع مى کنم و باز مى کنم ىا به طرفىن حرکت مىدم. نمى دونىد دىدن صورت خندونش تو اىن حالت چقدر مزه مىده!!البته دستهاشو باىد با دو تا دستتون بگىرىد
2810