2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
راستى نمیدونم قبلاً بهتون گفته بودم یا نه ولى من بالاخره کیاشارو منتقل کردم به اتاق خودش. چند روز بعد از یکسالگیش. دکترش موافق نبود ولى با مادرها که مشورت میکنى اونایى که زودتر اینکارو کردن راحتتر بوده براشون. اصلاً تغییرى تو خواب و رفتارش ایجاد نشده. الان حدود یک ماه شده که تو اتاق خودش میخوابه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی مریم جون ،چه عجب !! دلم کلی برات تنگ شده بود ، واقعا اینجا بدون خودت لطفی نداره !! افرین به کیاشا ، خدا رو شکر وزن گیریش هم که عالیه ،یادته چقدر نگرانش بودی! به نظر من که کار خوبی کردی که اتاق کیاشا رو جدا کردی ،هانا هنوز خیلی به من وابسته اس ، من هم اصراری ندارم به این زودی جداش کنم ،ولی اگه احساس کنم شبا کمتر بیدارمیشه این کارو می کنم ، هر چند هلیا هم هر دو سه شب ،تو اتاق ما پیداش میشه!! کلا در این مورد من خیلی سخت گیر نیستم ،اینکه بچه ها احساس ارامش کنن برام خیلی مهمه،چون یادمه خودم خیلی می ترسیدم شبها تنها بخوابم و همیشه شب و خوابیدن برام استرس زا بود ،نمی خوام بچه ها رو به زور مجبور کنم ،جدا بشن
در مورد شیر شب هم دکترش به من گفت بهتره دیگه شیر شب ندی ،ولی هانا چند بار بیدارمیشه ،البته وقتی سر شب شیر خشک بخوره فقط یه بار بیدار میشه ،هلیا تا سه سالگی یه باربیدارمیشد وشیر می خورد، ولی بعدش دیگه یه سره تا صبح می خوابه ،دندونهاش هم سالمه ، در این مورد هم من اصرار زیادی ندارم!! کلا به نظر من هرچیزی وقتی زمانش برسه اتفاق می افته ونباید اصرار کرد که حتما سر یه زمان خاصی انجام بشه ، این نظر شخصی منه که از تجربه بزرگ کردن هلیا ،ایجاد شده و فکر نکنم خیلی غلط باشه!
❤❤❤ سه ختم قرآن تقدیم به سه مولود ماه شعبان ❤❤❤ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=33715069
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
سلام به همه مامانا،الی جون مرسی که تاپیکو سر پا نگه میداری،فرنامم خیلی شیطون شده منم کلا دوست دارم همه چیز تجربه کنه برا همین همش دنبالشم! وزنش12 و قدش 78 ،8تا دندون داره،تند و تند راه میره ،بابا ماما دد بای بای و چند تا کلمه دیگه میگه از همه جالب تر به زن داداشم که اسمش روشنکه میگه ش ش نک! اونم کلی ذوق میکنه،عاشق ددر رفتن و نانای کردنه بهش میگم عشق مامان کیه؟ میگه من، ببعی میگه بع بع و... چند تا چیز دیگه هم یاد گرفته. الی جون مرسی از راهنماییات منم نگران شیر خوردن شب برا دندوناشم آخه فرنامم شب گاهی 1-2 بار بیدار میشه و شیر میخوره یکی از آشناهامون میگفت بهش آب بده ولی اصلا نصف شب شیشه رو نمیگیره حتما مه مه میخواد
سلام دوستای گلم وقتی به نت دسترسی ندارم خیلی دلم براتون تنگ می شه، آخه هر روز باید یه سری به تاپیک بزنم و پستارو بخونم، ممنون از دوستایی که واسه اسم بارانا خانوم نظر دادن. مستانه و شهرزاد جون کجایید پس؟ بچه ها نمی شه یه قرار بزاریم و همدیگه رو ببینیم؟
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
راستی مامانا پرنسا خیلی خیییییییییییییلی لجباز شده و خیییییییییییییلی داد و فریاد راه میندازه واقعا نمی دونم تو اون حالت چه رفتاری باهاش داشته باشم که بدتر نشه...
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
سلام مامانا خوبین ؟ ممنون که به یادم بودین ؟ الی جان مرسی که حالم رو پرسیدی. رزا هم خوبه . وزنش خوب شده . خوب راه میره . و یه چیزایی هم میگه بابا ماما رفت جو جو نی نی و.... این روزا زیاد حوصله ندارم . چشمم هم حساسیت شده . راستی دیگه غذای سفره رو بهش میدم /. امیدوارم همیشه تندرست باشید .
2810