2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژین جون مرسی از احوالپرسیت ،دخترام خوبن خدا روشکر ،هانا خیلی بلاست و من مدام باید دنبالش باشم تا کار خطرناک نکنه مینا جون تولد لنا مبارک ،متاسفانه من نمی تونم عکسهاتو باز کنم ،نمی دونم چرا،راهنماییم کن خیلی مشتاقم گل خانوم رو ببینم شرک جون ،دندونای هانا هم کمی فاصله داره ،به نظر من که مهم نیست ،دختر دوستم به جای چهار تا دندون پیش جلو ،پنج تا دندون داره! ( یعنی یه دندون اضافی داره!) این چیزا تو بچه ها شایعه و اگه اختلال اسکلتی و مشکل دیگه ای نداشته باشن اهمیتی نداره
سلام به همه مامانا و نى نى هاى گل و خوشگل. امیدوارم خوب باشین. ماشاالله به رشد همه بچه ها. کیاشا ٢٠ فروردین یکساله شد. قدش تو اون روز ٧٨ سانت و وزنش ١٠/٥٠٠ بود. یه جشن تولد خودمونى همراه خانواده خودم و همسرم براش گرفتیم. براى این که خوابش نگیره ساعت ٥ شروع کردیم و حدوداى ٨ هم شام دادم. چون کیاشا باید ٨:٣٠ بخوابه و در غیر اینصورت بدخواب و بى حوصله میشه. براش کیک با عکس خودش سفارش دادیم که خیلى هم قشنگ شد. کادو هم براش استخر توپ خریدیم من و پدرش که البته دردسر بزرگیه چون هر بار که تو روز میره توش تمام توپهاش رو (٢٠٠ تا) میریزه تو کل خونه و من باید روزى ده بار اینارو جمع کنم. همیرم دلش میخواست جشن تولد مفصلى براش بگیریم ولى من مخالف بودم چون بنظرم خودش اذیت میشد توى شلوغى.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
سلام مینا جون خیلی دلم براتون تنگ شده بود، نمی دونم چرا نمی شه پیام خصوصی بدم! چند بار امتحان کردم نشد، در ضمن منم نتونستم عکسای لنای ناناس و ببینم، الهام جون دندونای بالای پرنسسم با فاصله است، ما برای پرنسا تو شمال خونه ی مامان بزرگ بابایی تولد حسابی گرفتیم خدا رو شکر پرنسس فقط نانای میکرد و خلاصه همه رو سرگرم کرده بود مخصوصا موقع خوردن کیکش...
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
جدید این دوتا شیرین کاری رو انجام میده . میره خرسش رو میاره مثلا من بهش شیر بدم بعد خرسو ازم میگیره خودش میاد شیر میخوره .تو خونه چون همسرم صدام میکنه اونم یاد گرفته ولی فقط اهنگش رو میگه ولی منظورش منه بعداز اسمم میگه ماما
مریم دیگه واقعا داشتم نگرانت می شدم ،می خواستم برات ای میل بزنم ،خدارو شکر که خوبین ، تولد پسرک عزیز مبارک ،ماشالله قد و وزنش هم که خیلی خوب شده ، اسفند دود کن براش رژین ،واقعا من شوکه شدم که ژیار می تونه شیر گاز رو باز کنه ، هانا هم خیلی باشیر گاز ور میره ولی تا حالا بازش نکرده!! یا خدا ،اصلا فکر نمی کردم باید مواظب شیر گاز هم باشم!! زهرا جون خوت خوبی؟ ویار اذیت نمی کنه؟ ولی خداییش پرنسا خیلی حال می کنه یه نی نی کوچولو عروسک براش بیاری ها!
فدای تو الهام جون، منم خوبم خدایا شکر ویارم با دوران پرنسا کاملا متفاوته، فقط بعضی وقتا انقد دنبال پرنسا میرم که از خستگی نای غذا خوردنم ندارم، چند روز پیش منم دیدم نشسته سر کشو و داره رنگامو می خوره شانس آوردم زود دیدم ...
خدایا بدون نوازش دستهای تو میان دستان زندگی مچاله می شویم.....نوازشت را از ما نگیر.
دختر من خیلی میخواد بغلم شه چون کارمندم صیح کنارش نیستم تا ظهر بعدازظهر هم خیلی اذیت میکنه همش میخواد بغلم شه بره دده کارای خونه میمونه نمیدونم چکار کنم دیروز اعصابم خیلی خورد شد چند بار دعواش کردم خیلی ناراحت شدم شما با بچه و کارای خونه چکار میکنن
سلام مامانا . خوبین ؟ من نتونستم پست هاتونو بخونم ایشاله در اولین فرصت اما براتون سلام گرم دارم و رزا هم خاله هاشو میبوسه . حالش خوبه خیلی بلا شده . امیدوارم که نی نی های گلتون خوب باشن. بوس
سلام شری ،چطوری؟ خوش اومدی شرک جون ، به نظر من قانون طلایی مرتب بودن خونه ، اینه که خودتو موظف کنی هر چیزی رو که بر میداری سر جاش بذاری ، مخصوصا ظرفها رو انبار نکنی ، و وسایل جلو دست همون موقع جمع کنی ، جلو اینترنت هم ببخشید البته!!! علافی نکنی ( این یه مورد وقت منو بر باد میده!) شبها هم که نی نی می خوابه یه نیم ساعتی کارای خونه رو بکنی ، من مهمترین مشکلم با غذا درست کردن روزانه اس که اونم تا حدی حل کردم ،سعی می کنم اخر هفته یه سری کارها رو انجام بدم ،مثلا برای یک هفته گوشت بپزم یا حبوبات پخته شده داشته باشم ، حتا گوشت چرخ کرده اماده شده و ... ،هفته ای یک بار هم خونه رو جارو برقی می کشم ، هر یکی دو روز هم که دستشویی یا حموم میرم دستشویی و حمومو می شورم، ناگفته نماند که من تا قبل عید پرستار داشتم که کارای خونه رو هم می کرد ولی باهاش حرفم شد ، جوابش کردم . باور کن الان زندگیم مرتب تره ،اعصابم هم ارومتره! البته اگه کسی رو پیدا کنم که اخر هفته ها بیاد کارامو انجام بده معرکه اس ولی کس مطمینی رو نمی شناسم،شماها اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید