2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
دوستاى خوبم سلام,خوبىن ؟ببىنم بچه هاى شما هم تو خواب دست و پاشون مى پره ىا مثلا سرشونو به دو طرف حرکت مى دن ىا کلا مىشه تو خواب زىاد وول بخورن. دىگه اىنکه هنوز هم با صداى بلند از جا مى پرن ىا نه؟!راستشو بخواهىد من کل زندگىم هىچوقت خونه نمونده بودم.الان که بىکار موندم تو خونه وسواس گرفتم و هى گىر مى دم و. روى حرکات هانا حساس شدم و همش فکر مى کنم نکنه کاراش غىرطبىعى باشه. کتابهاى پزشکى هم وسواس و ترسمو بىشتر مى کنه
مریم جون اسم منم مریمه ولی نی نی سایت مریم رو قبول نکرد چون تکراری بود. اینجا هم چون دوتاییم بازم بهتره همون مارین باقی بمونم:))
مرسی مستانه عزیزم. حتما حلیم هم میخورم.
الی جان کم خوابی بنظر من تنها بخش تراژیک بچه دار شدنه. من خیلی موافق پستونک نبودم از روز اول چون بچه عادت میکنه بعدا دردسر میشه. ولی همسرم از تو بیمارستان پستونک به کیاشا داد بعدهم مامانم حسابی باهاش تمرین کرد.الان بدون اون نمیخوابه ولی تو روز که نق میزنه پستونک آرومش میکنه.
من تصمیم ندارم حداقل تا یکسالگی ازش بگیرم چون بنظرم الان خیلی کوچیکه و اذیت میشه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی جون دایانا گاهی دست و پاش میپره اونم بعضی اوقات توپ در شه بیدار نمیشه گاهی با کوچک ترین صدا بیداره تکنم میخوره، ولی کلا من با خوابش خیلی مشکل دارم وقتی خوابش میاد کلافه میشه نه میخوابه نه توبغل آرومه کلا خوابش خیلی کمه بچه های شما چجوری اصلا چجوری میخوابونینشون؟؟؟
وای کیاشا هم خوابوندنش یه پروژه عظیمه.واقعا وقت خوابش که میشه ها عزا میگیرم.هر کی داوطلب بشه بحوابوندش با اشتیاق قبول میکنم ولی بجز مامانم معمولا کسی داوطلب نمیشه.من کیاشارو میذارم تو گهوارش تکون میدم و براش لالایی میخونم.البته یه white noise هم داونلود کردم که صداهای طبیعته اونم براش میذارم.با اون خیلی خوب میخوابه معمولا.از صداهای بیرونم جلوگیری میکنه مجبور نیستم همش ساکت باشم.معمولا هشت ساعت شب و پنج ساعت تو روز میخوابه.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
بادی کاترز واسه فروردینی های کوچولوی 92. مناسب فصل تابستان و پاییز با قیمت مناسب.

هر بادی 11000

پک 5 تایی 49000

ساده طرح دار گلدوزی

یک بار بخرید مشتری میشین.... خودم نی نی دارم می دونم چی خوبه

http://ninishikposh.persianblog.ir/

کلیک کنید و عضو شوید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22011

تلفن تماس 09195149322
لباس نوزاد، کودک و تزئینات تولدها و مراسم شما www.hanavashop.com شماره تماس: 09195149322
سلام. خوبىن ؟ من که دو روزه از دست هانا و هلىا دادم به اسمونه, هى مى گم آبت نبود نونت نبود بچه دوم آوردنت چى بود؟بعد هم عذاب وجدان مى گىرم که دارم ناشکرى مى کنم.کلا هانا خىلى کم خوابه و همىن که با هزار زحمت مى خوابونم ىه جىغ بنفش هلىا که ما مااااااااااااااااااااان جىش دارم ىا شىر بىار "همه رو بر باد مى ده حالا اىن گرىه اون گرىه و تلاشها ى من براى تا 10 شمردن!! که ارامشمو حفظ کنم ونکشمشون و با ملاىمت بگم الان مىام عزىزم و هانا بغل برىم دست شوىى!
ببینم بچه هاى شما هم جىغ زدن ىاد گرفتن!? واى هانا رو تا مىذارم زمىن شروع مى کنه جىغ کشىدن صد رحمت به گرىه جورى جىغ مى کشه مى گم خداىا نکنه خل و چله! بعد که برش مى دارم جورى اروم مىشه و مى خنده که مى فهمم نه زىادى حالىشه! مى خواد من از کنارش تکون نخورم! دىروز جغجغه از دستش افتاد زمین صدا داد کلى باهاش خندیدم, حالا ىاد گرفته هر چى بهش مى دم پرت مى کنه زمىن! مى دونم اىن مهارت پرت کردن مال ماه هاى بالاتره
خلاصه که من رسما روانى شدم!!