2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست
امروز دوباره نقطه های خون تو پیپی دایانا بود ولی آزمایش دادم چیزی نبود حالا نمیدونم چرا البته همه میگن ول کن توجه نکن دایانا فقط شیر منو میخوره !!!
شری جون کجایی؟ چه خبر؟
مرسی الی جون از راهنماییت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطورىن دوست جونا ؟

شرى جون خوش بگذره,من و شوهرم هم در ارزوى ىه سفرىم ولى هنوز قسمت نشده!خىلى گرمه من هنوز جرات ندارم
مارىن جون دل دردها و بى قرارىهاى کىاشا بهتر شده؟هانا هم بعضى وقتها خىلى پىچ مى خوره نمى دونم چش مىشه ؟
مستانه عزىز منم براى هانا ازماىش دادم چىزى نبود با مسوول ازماىشگاه بحثم شد گفتم من مدفوع قرمز آوردم چطور توش هىچ چى گزارش نشده گفتن دوباره بىار. بار دوم هم جوابش به نفع التهاب خىلى خفىف بود که تا پىش دکترش ببرم کلا خوب شد منم بى خىال شدم. راستش من دکتر معتمد که فوق گوارش اطفاله بردم و گفت وىتامىن آ د به مقعدش بزنم شاید به خاطر خراش هاى رىز تو مقعد باشه. تو هم امتحان کن ضررى نداره ولى در کل مال هانا خود به خود خوب شد.راستش اگه با خودم و دکترش بود هنوز تو اون رژیم مزخرف بودم و معلوم نبود اوضاع چطور بودچون توکتابهاى پزشکى هم نوشته حداقل تا 6 ماهگى ادامه داره و باىد رژیم و ادامه. داد.ىه کلوپى تو اىنج هست: "ماماناىى که بچه هاشون به پروتئین گاوى حساسیت دارن بىان تو"پر از مامانها و بچه هاى بىچاره اىه که تو ىه رژیم هاى سفت و سختند !منم همىن طور بودم ولى ىه بار هر کارى کردم نتونستم در برابر خوردن کىک تولد دخترم و اصرارهاى مامانم که معتقد بود با اىن دکتر شدنم! دارم خودمو مى کشم مقاومت کنم و کىک رو خوردم و دىدم طورى نشد و بعدش دىگه کم کم همه چى خوردم

کارم شده بود به قول مامانم با ذره بىن! توى پوشکو نگاه کنم ببىنم نقطه خون داره ىا نه,واى خىلى دوره بدى بود ولى به خىر گذشت راستش تو اىن مورد هىچ توصیه پزشکى بهت ندارم چون خودم بر خلاف همه منابع پزشکى عمل کردم. ولى نمى تونم اىنو به تو توصیه کنم فقط تجربه امو بهت گفتم
راستى مرىم جون کم پىداىى ؟ کىان چطوره ؟
رژىن جون شما چطورى ؟خىلى خوشم مى آ د که انقدر به خدا توکل دارى از پستهات معلومه. براى منم دعا کن
مامان امىر اى مامان دو بچه!شما هم نىستى, کجاىى ؟
سلام دوستان مرسی به یاد من و پسرم بودید ماهم خوبیم شکر پنج شنبه کیان نوبت واکسن داره ماهم شب افطاری دعوتیم برای همین میخوام شنبه واکسنش رو بزنم به نظرتون اشکالی نداره اخه بهداشت پنج شنبه هام تعطیله
مستانه جون خوش بگذره بهتون فقط مواظب دخملی باش مریض نشه
سلام مامانا مهربون
شری جون امیدوارم خوش بگذره
الی جون منم زیاد نگران نیستم چون مثل اینکه کلا این چیز شایه ای هست مرسی از انرژی که دادی
مامی کیان من شنیدم حتی اگر یک هفته دیرتر هم بزنید بد که نیست بهترم هست
مارین جان مرسی از توجهت
الی جونم عاشقتم که با دو تا گل دختر و این همه مشغله بازم به فکر همه هستی. عزیزم خدارو شکر کیاشا بهتر شده. یعنی فکر کنم بخاطر شیر خشک دل درد شدید میگرفت.الان دو روزه شیرم بهتر شده شیر خودمو میدم حس میکنم دل درد کیاشا هم بهتره.
مادر شدن زیباترین حس دنیاست
مارین جان حالا که داری شیر خودتو میدی با انرژی مثبت کلا شیر خشک و بزار کنار بازم میگم حلیم رومن خیلی اثر کرد امتحانش ضرر نداره بعد من هر روز چای نبات عرق نعنا خودم می خورم خیلی رو دل درد دایانا اثر داشت امتحان کن
سلام. باز نصفه شبه و من بىدار! با اىن هىکل شدم ىه پا پستونک!! هانا شىر نمى خوره ولى سىنه باىد تو دهنش باشه!! اون روز رفتم ىه پستونک بخرم که شبیه ممه باشه دىدم 27 تومنه! ترجىح دادم خودم پستونک بمونم!! ببینم شما به نى نى هاتون پستونک مىدىن ؟من به هلىا نمىدادم ولى شبها شىشه مى خورد و من اىنجورى زابه راه نبودم!
مارىن جون مرسى از لطفت من هم ندیده خىلى دوست دارم.راستى با همسرم ىه معلم زبان داشتیم که خونه اش مى رفتیم واستاد سفیر بود.اقاى فتحى. خىلى عالى بود. البته دىگه بى خىال اىلتس شدىم .ولى به قول معروف: من زبان نمىدانم ولى استادان زبان رودوست مى دارم"خلاصه من ىه ارادت اىن طورى هم بهت دارم
خوب دىگه مثل اىنکه پستونک از دهن بچه افتاد!شبتون به خىر.
الی جان سلام...من از دو ماهگی به امیرحسین پستونک دادم ولی الان دو روزه که پستونکشو بهش ندادم...چون خیلی بهش عادت کرده و همش میخواد که تو دهنش باشه...در ضمن دکترش از اول گفته بود که خوب نیست ...واییییییی که تو این دوروز رسما بیچاره شدم از صبح که بیدار میشه تا آخر شب بیداره و نق میزنه....
مامان سه گل پسر👱👦👶

بادی های کارترز دخترانه و پسرانه در 6 سایز ... تفاوتی در قیمت بادی های ساده طرح دار و گلدوزی وجود ندارد.

http://ninishikposh.persianblog.ir/

کلیک کنید و عضو شوید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22011

تلفن تماس 09195149322
لباس نوزاد، کودک و تزئینات تولدها و مراسم شما www.hanavashop.com شماره تماس: 09195149322
الی جان من کلا نمی خواستم پسونک بدم بسکه اطرافیان گفتن من هم امتحان کردم ولی خوشبختانه نخورد میگن پسونک باعث میشه شیر کم شه بعد هم به نظر من یک بار سینه رو باید از بچه بگیری بعد پسونک خوب همه اینا تو روحیش اثر داره، اما زمانیکه فقط سینه تو دهنش هست چونشو ماساژ بده شروع میکنه بخوردن