2777
2789
عنوان

نی نی های متولد فروردین 92

| مشاهده متن کامل بحث + 89301 بازدید | 4103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم جدیدا راجب این کلاسا شنیدم میگن برای خلاقیت بچه هاس و اینکه بچه ها در کنار هم اجتماعی شن از شش ماهگی هست من دوتا کلاس پیدا کردم یکی پاسداران یکی سمت زعفرانیه
من که با دایانا مهمونی میرم اگر بخواهم جایی برم باید شیرش و بدم و بخوابه بعد برم نهایت 3 ساعت فرست دارم
سلا م مامانا ی گل سوال داشتم کارن خیلی پاهاش رو به هم میماله احساس میکنم پاهاش خارش دارن .نی نی های شما هم اینطوری هستن یا شاید حساسیت باشه .مامانا شما ها روزه میگیرین شیرتون کم نمیکنه؟واسه نی نی ها چی میبندین کهنه یا مای بی بی ؟چه مارکی؟راستی به نظر تون راست میگن اگه بچه رو دیر رونشیمنگاه بزاری قد بلند میشه.شما مامانا چند ما هگی رو درنظر دارین؟
دلبندم کارن جان سلام...من برای امیر حسین پوشک کانفی میبندم و خیلی هم راضی هستم...روزه هم که نمیگیرم چون شیر خودمو میدم و اصلا از شیر کمکی استفاده نمیکنم ...این ساعتای طولانی روزه داری قطعا روی میزان شیر اثر داره...
مامان سه گل پسر👱👦👶
دلبندم کارن و مامان امیر جون خوش اومدین. دیانا و شیوا جان ممنون که به فکر رزا بودین. مامی کیان و الی جان چطورین؟ رزا رو بردم دکتر گفت سینه اش یه کم خلط داره زیتروماکس داد. مگه خارجی اش پیدا میشد. بعد از کلی گشتن پیدا کردیم. الان داره داروهاشو میخوره. خدا کنه اثر داشته باشه.
مرسی شری بانوجون انشالله رزا جونم زودی خوب میشه
مامان کارن پسره من پاهاشو اینجور که شما میگی بهم نمیماله بعضی وقتا صورتش را خیلی دست میماله که اونم از نشونه های داشتن باد گلوشه
منم پوشک کانفی میبندم خییلی هم راضیم
روزه هم نمیگیرم با اینکه کیان شیر کمکی هم میخوره ولی چون شیر خودم را هم بهش میدم نمیتونم روزه بگیرم
الی جون چوری خانومای خوشگلت چطورند
دلبندم کارن و مامان امیر جون خوش اومدین .
مامانای دیگه چطورین ؟ الی جان خبری ازت نیست ؟
مریم جان کیان چطوره ؟
من رزا رو بردم دکتر بچه ام سینه اش خلط داره دکتر زیتروماکس داد . مگه خارجی اش پیدا میشد ؟ با بدبختی پیدا کردیم دارم بهش میدم اما هنوز که اثری نکرده .
مامانا زود بیایین دیگه
سلام مامی کیان شری بانو ومامی امیرجون خیلی ممنون .من روزه میگیرم ولی شیرم کم نمیکنه البته یک ساعت به افطار یه کمی کم میکنه.اگه شیرتون کمه زیاد چای بخورین ولی چای کم رنگ تا کم خون نشین .سبزی .با آبمیوه ازاون تکدانه ها که هست بخورین .اینای که گفتم روی من خیلی تاثیر داره به خصوص چای خدارو شکر بعضی وقتا شیرم اینقد زیاده که بیشترش یا می ریزه یامی دوشمش.کارن هم که وزنش عالیه دوماهگیش 7کیلو 200گرم بود
سلام به همگى و دوستهاى خوب تازه وارد.
من چند روز بود به شبکه دسترسى نداشتم ولى دلم اىنجا بود؟ هانا از باباش و هلىا سرما خوردگى گرفته و خىلى اذىت شده. دکترش هم گفت تا 6 ماهگى داروى سرما خوردگى ندى بهتره. امروز سرفه اش کمتر شده.
راستى وزنش6800,قد66 و دور سر41 بود(هانا 2 فروردىنه )

خىلى دوستون دارم.فسقلى ها رو ببوسىن. وقت نکردم پستهاى قبلىتونو بخونم.فردا دوباره مىام
2810