2777
2789
عنوان

شوهراتون شده برای غذا غر بزنن

431 بازدید | 40 پست

توی توییتر یه توییت بود میگفت فلافل درست کردم 

چون سس انبه نداشتیم شوهرم قهر کرد نخورد😨

یعنی پس فردا پسر مردم رو من باید تربیت کنم؟

قهر برای غذا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینطورنیستند

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بیشتر ببینید

نه بابا اصلا

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
بیشتر ببینید
وا... این بخاطر غذا هم نبوده بخاطر کم کاری خودش بوده که سس انبه نخریده. زن مسئول خرید های خونه نیست ...

سس انبه با پودر انبه درست میشه

دست سازه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

نه من خودم برا غذا قاطی میکنم😂

نه اونجوری که همیشه ها مثلا بریم گردش یا مسافرت باید مورد علاقه هامو زود برام بخره خودشم میدونه گشنم بشه کلثوم اکبری میشم😁

ولی خودش نه اصلاااا یه مدت هر شب بهش تخم مرغ میدادم فقط میخندید 

😆😆😆