2777
2789
عنوان

مامانا برنامه ی تابستون بچهها!

134 بازدید | 16 پست

مامانای گل سلام! شما تابستون بچه هاتون رو کجا میذارین؟ من پسرم ۶ سالش هست و میخوام بدونم کسی جایی رو میشناسه که مثل مهدکودک از صبح تا مثلا ۲ بعدازظهر برای بچه ها برنامه داشته باشن ولی مهدکودک نمیخوام چون دیگه بچه این سنی مهد نمیره معمولا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعادت آباد

نزدیک تجریش یک موسسه خلاقیت هست البته گرون میگیره اما خیلی خوبه تا ۱۲ سال هم هست 

تو شریعتی خیابان واعظی ایمش موسسه خلاقیت آروین هست از صبح تا ۴ میتونند بچه ها اونجا باشن انواع کلاس ها رو براشون دارن میتونی یک سر بزنی اما گرونه فکر کنم الان ماهی ۲ تومان باشه بازم بستگی به پکیجی داره که امتخاب میکنی

ناهارم میده کلا محیط خوب و شادیه من پسرم ۳ سال تابستون اونجا میرفت 

نزدیک تجریش یک موسسه خلاقیت هست البته گرون میگیره اما خیلی خوبه تا ۱۲ سال هم هست  تو شریعتی خی ...

چقدر خوب، خیلیی ممنونم

دقیقا دنبال همچین چیزی هستم

امیدوارم خوب باشن، حتما سر میزنم

چقدر خوب، خیلیی ممنونم دقیقا دنبال همچین چیزی هستم امیدوارم خوب باشن، حتما سر میزنم

برو حتما اگه مسیرت سختت نیست خوبه انواع کلاسها رو داره تجریش میدان قدس خیابان شریعتی خیابان واعظی موسسه خلاقیت آروین

برو حتما اگه مسیرت سختت نیست خوبه انواع کلاسها رو داره تجریش میدان قدس خیابان شریعتی خیابان واعظی مو ...

ممنون عزیزم، حتما میرم

خیلی کمک بزرگی کردی، هر چی آنلاین میگردم هیچی پیدا نمیکنم

پسرم بیکار باشه میگه نمی‌دونم چیکار کنم 😬😬😬