2777
2789
عنوان

مامانای که دو قلو دارین

218 بازدید | 13 پست

چجوری از پسشون بر میاین ؟من قبل از ازدواج خیلی دلم دوقلو میخواست ولی وقتی فهمیدم دوتان بیشتر استرس گرفتم .چجوری از پس هردوشون بربیام😢😢خدایا دمت گرم به یکی که میخواد نمیدی به من که نمیخواستم دوتا😔

تو خود منی❤A❤

برکه میای ولی خب سخته دیگه. یکم باید بی خیالی طی کنی و ارامش خودتو حفظ کنی فقط

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی صبر فراوان میخواد خدا خودش میدونه چیا میکشم بنظرم خدا خودش صبرشو میده

انشالا که میده من عاشق بچم ولی اخه دوتا باهم.منو بگو میخواستم بین دوتا بچم چند سال فاصله باشه 😕

تو خود منی❤A❤
خدا صبرشو میده مواظب روحیت باش که دچار افسردگی پس از زایمان نشی

من از همین الان دارم افسرگی میگیرم یهو ویارم به شدت زیاد شده همشم بیحالم شوهرمم نیست دارم دیونه میشم

تو خود منی❤A❤
من از همین الان دارم افسرگی میگیرم یهو ویارم به شدت زیاد شده همشم بیحالم شوهرمم نیست دارم دیونه میشم

من خودم دوقلو دارم بعد زایمان شدیدا دچار افسردگی شدم چون هورمونات شدیدا بهم میریزه وبعد زایمان یکباره افت میکنه خودتو مشغول کن زیاد تو خونه نمون 

من دوقلو دارم امسال کلاس اول بودن سخته ولی میگذره البته برای من سختیاش همچنان ادامه داره

عصبانی نمیشدی جفتشون باهم گریه میکردن؟بعد بزرگ شن یچی باید بخری این خوشش بیاد اون یکی خوشش نیاد بهش فکر میکنم خول میشم😥

تو خود منی❤A❤
عصبانی نمیشدی جفتشون باهم گریه میکردن؟بعد بزرگ شن یچی باید بخری این خوشش بیاد اون یکی خوشش نیاد بهش ...

برای خرید بامشورت همدیگه خرید میکنن یه وقتایی برای خرید یک جفت کفش دوساعت معطل میشم تااینا به نتیجه برسن بالاخره یکیشون کوتاه بیاد برای گریه هاشونم باید صبرتو زیاد کنی چون راه سختی داری ازالان به سختی فکرنکن چون بعدش تحملش برات سختترمیشه