2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51621 بازدید | 5585 پست

از خودم شروع میکنم: 

من 6 سال نماز قضا و 15 سال روزه قضا دارم  

قصد دارم نمازهای قضامو طی 12 سال اگه عمری باشه بخونم. به این صورت که همراه نماز صبحم یه نماز صبح قضا بخونم و همراه نماز ظهر و عصرم یه نماز ظهر قضا و همراه نماز مغرب و عشا یه نماز عصر قضا  و بعد از 6 سال انشالله نمارای مغرب و عشای قضامو بخونم. 

اگه فشرده تر بخونم احتمالا کم میارم

برای روزهامم قصد دارم هرهفته در تمام طول سال بجز فروردین ماه دوشنبه ها رو روزه بگیرم تا وقتی که تموم بشه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسایی که میخان شرکت کنن مثل من آمار قضاهاشونو بگن و برنامه ای که براش دارن رو هم اعلام کنن 

بعد هرشب بیان اینجا و بگن که برنامه اونروز رو اجرا کردن تا یک هفته. بعد از یک هفته هر جمعه بیان و بگن که برنامه هفته قبلشونو اجرا کردن. و اگه کسی جمعه نیومد و اعلام نکرد برنامشو بقیه صداش بزنن و بهش یاداوری کنن. که مجبور بشیم بهش عمل کنیم

برای همدیگه هم دعا کنیم

کسایی که میخان شرکت کنن مثل من آمار قضاهاشونو بگن و برنامه ای که براش دارن رو هم اعلام کنن  بع ...

ممنون از اهمیت و اطلاعت انشاءلله بتونم بااراده در کنارتون انجام بدم

من با بارداری امسالم 90 روز روزه قضا خواهم داشت

ولی نماز رو نمیدونم اصلا.. کاملا حدسی میگم 7 سال

چون از 16 سالگی حتی الامکان کامل خوندم بجز صبح ها که خیلی قضا شده

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
سلام. راستش دقیقا نمیدونم کدوماتون قصد داشتید توی این نمازقا خوندن شرکت کنید واسه همین دارم همتونو ص ...

والا من از اول عمرم تا الان همش قضاء دوست دارم بخونمو بگیرم ولی نمیتونم

سلام 

من 200 روزه قضایی دارم

5 سال نماز صبح و 3 ماه نماز ظهر و عصر و مغرب عشاء

استارتر عزیز بهتر نیست گروه تل بزنیم اونجا روزانه اعلام کنیم ؟

متاسفانه من امروز پریود شدم و تا هفت روز نمی تونم همراهی کنم

بیزارم از تمام بی بی چک های یک خط

بچه ها همتون نظرتونو درباره اینکه میخای بعد از ماه رمضان شروع کنید یا از اول خرداد شروع کنید اینجا بنویسید

و همینطورم همتون نظرتونو راجع به اینکه میخاید گروه تل گرام درست کنیم یا نه رو اینجا بنویسید 

والا من از اول عمرم تا الان همش قضاء دوست دارم بخونمو بگیرم ولی نمیتونم

والا من مجبورت نمیکنم ولی اگه دوست داری و میخای تو هم با برنامه من پیش برو

کسایی که میخان شرکت کنن مثل من آمار قضاهاشونو بگن و برنامه ای که براش دارن رو هم اعلام کنن  بع ...

ممنون که صدام کردی عزیزم

من هم مثل شما6 سال نماز قضا دارم

وروزه هام دقیق نمیدونم فکر میکنم 70 تا باشه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
بچه ها همتون نظرتونو درباره اینکه میخای بعد از ماه رمضان شروع کنید یا از اول خرداد شروع کنید اینجا ب ...

به نظرم از اول خرداد خوبه 

بازهم نظر اکثریت مهمه😊

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

من همسرم نماز نمیخونه 😳

و برای نماز صبح نمیدونم چه جوری بیدار شم که همسرم بیدار نشه 

با کوچکترین صدایی بیدار میشه و بدخواب میشه

یه راهکار بدین لطفا😔🙇

من 4سال نماز دارم که60روز رو گرفتم.106روز روزه داشتم که 90روز مونده یعنی 3ماه روزه باید بگیرم.منم هفته ای یه روز شنبه ها روزه میگیرم و هر روز تو هر وعده یه دور نماز قضا رو میخونم مثلا صبح و 2بار.ظهر و عصر رو دوبار....من همیشه نت ندارم هر وقت داشتم میام و خبر میدم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
2810