2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51620 بازدید | 5585 پست
آفرین دختر خوب خوشبحالت  خیلی خوبه که چیز زیادی به گردن نداری من هم نماز قضا زیاد دارم هم رو ...

خدا از دهنت بشنوه که چیز زیادی به گردنم نباشه.خودم که بدجوری قافیه رو باختم.از مسلمونی

و شیعه بودن فقط ظاهرش رو دارم.فقط خود خدا بهم رحم کنه.تو نمازهات واسه شفای دلم دعاکن

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم.ان شاالله امشبم دوباره برم.حتما نایب الزیاره همهتون مخصوصا اون خانم که گفتید هستم.شماهم واسه من ...

مرسی عزیزم  

گلمهر از بچه های سایته. منم نمیشناسمش. بیست روره که تصادف کرده و دخترش رفت تو کما

چند روزه که هوشیاریش بالاتر اومده اما هنوز کامل خوب نشده

وقتی تاپیکای قبلیشو خوندم و اینکه 8 سال منتظر بچه بوده تا دخترش دنیا اومده و نازایی بین خانواده همسرش ارثی هستو حالام دختر 18 ماهش اینجوری شده واقعا اعصابم به هم ریخت. اسمشو سرچ کنی تاپیکش میاد

ان شالله با دعای شما دخترش خوب بشه. خیلی براش دعا کن عزیزم  

محتاجم به دعا عزیزمم 

چشم قابل باشم حتما دعا میکنم..

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
خدا از دهنت بشنوه که چیز زیادی به گردنم نباشه.خودم که بدجوری قافیه رو باختم.از مسلمونی و شیعه بودن ...

عزیزی..  

منم تا ٢٤سالگي دارم ولي از اون موقع تاحالا كه ٣٣سالمه كامل خوندم و براي نماز قضا خيلي خيلي تنبلم

اگه دوس داشتی ان شالله از اول خردادماه با همدیگه شروع میکنیم

من ۱۵ ساااال نماز قضا دارم 😢😢😢 اما مشکل اصلیم اینه که تو نماز های یومیه م هم تنبلی میکنیم صبح میخونم ظهر نه ، شب میخونم صبح نه...! اول باید نمازهای یومیه مو مرتب به جا بیارم و تثبیت بشم بعد...

سلام. راستش دقیقا نمیدونم کدوماتون قصد داشتید توی این نمازقا خوندن شرکت کنید واسه همین دارم همتونو صدا میزنم. هرکدوم از شماها که قصد داره شرکت کنه اعلام آمادگی کنه و بگه چند روز نماز یا روزه قضا داره

مجبور نیستید هم نمازارو قضا کنید و هم روزه ها رو . تصمیم با خودتونه

طبق قرار قبلیمون ان شالله از یکم خردادماه یعنی از پسفردا شروع میکنیم. اگه از اعضای نی نی سایت کسیو میشناسید که میدونید دوس داره شرکت کنه صداش بزنید

واگه فکر میکنید ماه رمضون انرژیتون کمه و بهتره بعد از ماه رمضان شروع کنیم بازم بهم اعلام کنید

2810