2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51620 بازدید | 5585 پست
من الان مرتب میخونم و به هدف نماز پی بردم اما از قبل قضا زیاد دارم و فکر نمی‌کنم اراده ی خوندنشو دا ...

از کم شروع کن.لازم نیست با هر نمازی قضاش رو هم بخونی.روزی یه نماز قضا بخون یا حتی هفته ای یه بار بعد که برات عادت شد کم کم زیادش کن

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

استاتر خدا خیرت بده پستت باعث شد بهم بربخوره از منفعلی خودم بدم بیاد و برم مشغول خوندن بشم.هرچند که نمیدونم یه هفته خوندم یا ده روز.ولی لااقل امروز بتونم یه روزش رو ادا کنم.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اومدم.خدا خیرت بده یک روز خوندم.

سلام طاعات همگی قبول. بچه ها اگر کسی ندونه چقدر نماز قضا بدهکاره باید چیکار کنه    

باید حداقل اش رو در نظر بگیری.مثلا شم داری سه ماه قرض داری یا چهارماه میتونی سه ماه رو معیار قرار بدی البته مستحب اینکه مقدار بالاتر رو انجام بدی ولی اگه پایین رو هم در نظر گرفتی عیبی نداره و رفع تکلیف شده ازت

باید حداقل اش رو در نظر بگیری.مثلا شم داری سه ماه قرض داری یا چهارماه میتونی سه ماه رو معیار قرار بد ...

ممنون عزیزم اگه ندونم مثلا تو دبستان و راهنمائی نماز خوندم یا نه چی؟

عزیزم بخای پیام کسی رو جواب بدی باید روی اون فلش  که پایین پست اون شخص هست کلیک کنی بعد شروع به ...

البته اینکه زیبایی ها رو باید به بچه نشون داد تا علاقه مند بشه درسته اما اون ایه قران در مورد انتخاب دین هست نه انجام فرایض دین(همزه نداشتم).که اگه این طور بود برای انجام دادن یا ندادن بعضی کارها حد تعیین نمیشد.البته در مورد نماز و روزه داریم که با احبار خشونت بچه ها رو وادار به انجام نکنید ولی از طرفی هم معصومین توصیه کردن که از بچگی واحبات رو با بچه ها مرپر کنید مثلا امام رضا میگن از پنج سالگی بچه رو با حجاب اشنا کنین البتهذنه اینکه مجبورش کنین حجاب بگیره یا نماز رو میگن از هفت سالگی با بچه ها کار کنید تا اشنا بشن حتی توصیه شده پدر مادر نمازهاشون رو در حضور بچه های کوچیک بخونن تا از همون بچگی مفهوم نماز و یه سری اعمال برای بچه اشنا باشه نه اینکه رسید به سن تکلیف تازه شروع کنیم

ممنون عزیزم اگه ندونم مثلا تو دبستان و راهنمائی نماز خوندم یا نه چی؟

خب حدس که میتونید بزنید.مثلا نمیدونید ازسن تکلیف تا کلاس پنجم نخوندین یا اول راهنمایی .میتونین فاصله سن تملیف تا پنجم رو در نظر بگیرین

شما درست می فرمایید.اجبار قشنگ نیست ولی خب توی احادیث گفته شده بعد هم اگر بدون اجبار بریم جلو میشی ...

کامنتای شما رو خوندم اما من شخصا باز هم با اجبار مخالفم

حتی اون جایی هم که گفته لااکراه فی الدین لغت به لغت که معنیش کنی یعنی اجباری در دین نیست! و دین دستورات دین رو هم شامل میشه. بازم میگم این نظر منه چون من عادت دارم به قرآن استناد کنم و زیاد حدیث نمیخونم.. فقط این آیه نیست که باعث شده همچین طر  فکری پیدا کنم آیات زیادی با این مضمون داریم. حالا اگه بازم پیدا کردم برات مینویسم. متنشونو یادمه اما واو به واو نه! اگه پیدا کردم برات مینویسم

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
شما درست می فرمایید.اجبار قشنگ نیست ولی خب توی احادیث گفته شده بعد هم اگر بدون اجبار بریم جلو میشی ...

البته بازم آیاتی هم داریم که مثلا میگه خانواده خود را به نماز امر کن و خود نیز در ذکر حق صبور باش..

حالا من اگه آیات مرتبط پیدا کردم برات مینویسم

منم اصلا صبح نمیخونم

خب پس اگه دوس داشتی تو هم با ما بخون. شیوه خوندنتم اینجوری باشه که قبل از نماز ظهر و عصرت اول قضای یکی از نمازای صبحتو بخون

خودمم خیلی وقتا نمازای صبحم قضا میشه و تنبلیم میشه اما توی قرآن خوندم که خدا گفته: نماز صبح مشهود نظر فرشتگان شب و روز است

یعنی پیش خدا یه جایگاه خیلی خاص داره

اگر هم الانم نمازای صبحتو میخای بصورت قضا بخونی میتونی قبل از نماز مغربتم یه نماز قضای صبح بخونی 

یعنی دوتا نماز قضای صبح در روز  بخونی. یکی برای امروزت و یکی هم برای نمازای قبلیت

Shirinsa و حلما من کامنتای شما دوتا دو با هم خوندم یعنی اشتباهی فکر کردم دوتا کامنت مال یه نفر بوده جواب هردوتونو برای shirinsa نوشتم. ببخشید  

البته بچه ها من اصراری روی حرفم ندارم ها! چون مطالعم در حدی نیستش که بخام چیزی رو به کسی ثابت کنم یا حرفمو به کرسی بنشونم!!  فقط نظر شخصیمو گفتم و خب طرز فکریو گفتم که شاید بخاطر قرآن خوندن زیاد یا شایدم بخاطر مشاهدات محیطیم بهش رسیدم! نمیدونم..

من الان مرتب میخونم و به هدف نماز پی بردم اما از قبل قضا زیاد دارم و فکر نمی‌کنم اراده ی خوندنشو دا ...

خب منم مشکل اراده دارم دیگه! منم چون مشکل ارده دارم گفتم با بقیه کسایی که مثل من هستن دور هم جمع بشیم و از اول خرداد شروع به خوندن قضاهامون کنیم اینجوری به همدیگه انگیزه میدیم و ارادمونم تقویت میشه مثلا میتونیم اولاش که تازه شروع کردیم هرروز بیایم اینجا و بنویسیم که امروزو خوندمو بعد که برامون روتین شد هفته ای یه بار بیایم اعلام کنیم که این هفته رو که کامل خوندم و هرکی هم تنبلی کرد بقیه ناظمش بشن

2810